ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρώτα θα ξεκαθαρίσει με το ρόστερ του

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που θέλει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα με το ρόστερ που έχει. Είχε πει πως θα ήθελε να μείνει το 95% της ομάδας και του χρόνου, αλλά είναι και η επιθυμία παικτών που παίζει ρόλο.

Παίκτες προτείνονται συνεχώς στον Ολυμπιακό. Αν δει κανείς πώς αλλάζουν και τα ονόματα που είναι στην επικαιρότητα, εύκολα καταλαβαίνει και τι συμβαίνει. Φυσικά και οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει επαφές, υπάρχουν περιπτώσεις που κοιτάζουν πιο σχολαστικά. Που μιλούν με τους ατζέντηδες και έχουν μια εικόνα για το τι θέλουν οι πελάτες τους, διάρκεια συμβολαίου, χρήματα ανά χρόνο.

Έτσι είναι η αγορά. Υπάρχει ωστόσο μια σημαντική λεπτομέρεια. Κι αυτή, έχει να κάνει με τη στάση του προπονητή. Και όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός, όσο έχει και αγώνες μπροστά του, διατηρεί ένα ρόστερ. Γι’ αυτό λοιπόν, αποφασίζει ο προπονητής με τη διοίκηση. Γίνεται κουβέντα για τερματοφύλακα. Σούμπασιτς και άλλοι. Αποκτήθηκε και ο Κρίστινσον. Όλα αυτά, λόγω της εκτίμησης που υπάρχει πως ο Σα μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του και να συνεχίσει σε άλλο πρωτάθλημα. Δείχνει να τελειώνει ο Ελαμπντελαουί, δεν βρέθηκε φόρμα ανανέωσης συμβολαίου του.

Υπάρχουν, όμως και περιπτώσεις που δεν είναι τόσο ξεκάθαρες. Και δεν είναι λίγες. Ο Σεμέδο δεν θα φύγει με… λίγα. Δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να πει "ναι" σε πώλησή του με πρόταση που δεν θα ανταποκρίνεται στην αξία του ποδοσφαιριστή. Για τον Τσιμίκα, θα γίνει παιχνίδι. Είχε φέρει πρόταση, θα ξαναφέρει πιθανότητα. Υπάρχουν πολλοί ακόμη ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ομάδες του εξωτερικού. Υπολογίστε δε, τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού επί των Γουλβς, την ερχόμενη Πέμπτη στην Αγγλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αυτό που θέλει να κάνει, είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα με το ρόστερ που έχει. Εντάξει, μηνύματα έχει πάρει για κάποιες περιπτώσεις και γι’ αυτό προκύπτει η σχετική αναζήτηση. Στη συνέντευξή του στο MEGA, είχε πει πως θα ήθελε να μείνει το 95% της ομάδας και του χρόνου, αλλά… Και η διοίκηση δεν θέλει να πάει σε πολλές αλλαγές, ωστόσο είναι και η επιθυμία παικτών που παίζει ρόλο. Μήπως μπορούσε ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Ποντένσε τον Ιανουάριο; Όχι φυσικά.

Απλά πλέον, όλα θα πρέπει να γίνουν άμεσα. Να ξέρει και ο Μαρτίνς σε ποιους μπορεί να στηρίζεται από το νυν ρόστερ της ομάδας, αλλά και που θα στραφεί στην αγορά… Δεξί μπακ π.χ. ψάχνει ήδη. Αυτή τη στιγμή, όμως και όσο υπάρχει η ρεβάνς στην Αγγλία, δεν πρόκειται να δώσει στίγμα. Ειδικά δημοσίως. Θέλει να συγκεντρώσει την ομάδα του στο στόχο της, έστω και αν για ορισμένους μπορεί το ματς της Αγγλίας σε περίπτωση αποτυχίας πρόκρισης, να είναι το τελευταίο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ξέρει, όμως, ότι το καλοκαίρι και για τον ίδιο θα είναι ένας αγώνας ταχύτητας. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι άμεσες, ακόμη και γι’ αυτούς που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, θα είμαστε έτοιμοι με Γουλβς"
Ντάρμπισιρ: "Έχω δει χίλιες φορές το γκολ με την ΑΕΚ κι ακόμη ανατριχιάζω"
Ποντένσε για Ολυμπιακό: "Θα είναι δύσκολο, μπορούμε να νικήσουμε"
Ολυμπιακός: Η Όσιγεκ πήρε το 50% του Ιγκόρ Σίλβα με 500.000 ευρώ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ