ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Τράουκο, μετά ο Ίσλα

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Τράουκο, μετά ο Ίσλα

Ο Ολυμπιακός πρώτα θα επιδιώξει να κλείσει τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μιγκέλ Τράουκο, και ακολούθως τον Χιλιανό δεξιό μπακ, Μαουρίσιο Ίσλα.

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει διαφορετικούς ακραίους αμυντικούς. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήδη αποχώρησε, ο Κώστας Τσιμίκας είναι θέμα χρόνου να... χαιρετήσει κι αυτός.

Η διοίκηση μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, βάζει μπρος τις μηχανές στο μεταγραφικό παζάρι. Πρώτο μέλημα των "ερυθρόλευκων" είναι να κλείσει αριστερός μπακ. Και όπως έχετε ήδη διαβάσει, πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από τον Περουβιανό αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν, Μιγκέλ Τράουκο.

Αυτό κάνει προσπάθεια να κλείσει ο Ολυμπιακός και μάλιστα η υπόθεσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μιλάμε για αγορά του 28χρονου διεθνούς, του οποίου το συμβόλαιο στους "στεφανουά" λήγει το 2022.

Όσο για το δεξί άκρο της άμυνας, η Νο1 επιλογή είναι αυτή τη στιγμή ο Μαουρίσιο Ίσλα. Ο 32χρονος Χιλιανός κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την τριετή του παρουσία στη Φενέρμπαχτσε. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ με την εθνική του ομάδα έχει πραγματοποιήσει 115 συμμετοχές με τέσσερα γκολ!

Πρόκειται για έναν πολύπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο δεξιό μπακ, με θητεία μεταξύ άλλων σε Ουντινέζε, Γιουβέντους, ΚΠΡ, Μαρσέιγ και Κάλιαρι. Παρεμπιπτόντως, την υπόθεσή του "παλεύει" εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός, αλλά το υψηλό του κασέ αποτελεί πρόβλημα για τους "πράσινους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ