ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προβάδισμα ο Μπα για βασικός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσεϊνού Μπα δείχνει να είναι η προτεραιότητα του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (13/12, 20.00). Δίπλα στον Γκιλιέρμε προβάδισμα για θέση βασικού έχει ο Καμαρά.

Έπαιζε με τη… φωτιά με τους στόπερ του ο Ολυμπιακός, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Μεριά βγήκε εκτός κάδρου (μέχρι νεωτέρας;) μετά το λάθος του στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ο Σισέ είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εμφάνισε πρόβλημα τραυματισμού, ο Μάρκοβιτς άπειρος παίζει με τους Νέους, τι έμεινε έτσι;

Ο Μπα, που έχει να παίξει από τις 28 Σεπτέμβρη με τη Λαμία! Το μοναδικό του ματς στο πρωτάθλημα, έχει και άλλα 68 λεπτά συμμετοχής όταν τραυματίστηκε ο Αβραάμ με την Πλζεν στην Τσεχία, στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Ο Μπα, δείχνει να είναι η προτεραιότητα του Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Μεριά να κάθεται στον πάγκο. Θα πρέπει άλλωστε να υπάρχει και ένας στόπερ. Τόσο στην προπόνηση της Πέμπτης, όσο και σε αυτή της Παρασκευής, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τον Μπα στο πλευρό του Σεμέδο.

ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μαρτίνς πάντως, είναι προβληματισμένος και σε στάση αναμονής για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Θα περιμένει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο Μπα είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Αβραάμ, τότε η μοναδική λύση είναι ο Μεριά που πάντως δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Μετά τα συνεχόμενα λάθη του, έχει δεχθεί έντονη κριτική και ξέρει πως και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έχουν πάρει με καλό μάτι αυτή την εικόνα.

Ο Μαρτίνς τον πήρε στο Αγρίνιο και για να έχει στόπερ, αλλά και για να είναι κοντά στην ομάδα και όχι «ξένο σώμα». Αν δεν μπορέσει ο Αβραάμ άλλωστε, είναι μονόδρομος η επιλογή του στον αγώνα της Τετάρτης (11/12) με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη.

ΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ Ο ΚΑΜΑΡΑ

Στις δοκιμές που έκανε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Μαρτίνς, έδειξε τον Καμαρά για βασικό, στο πλευρό του Γκιλιέρμε. Έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι κατοχής που θα θελήσει να κάνει η ομάδα του στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό. Είναι και μια ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες ο Μπουχαλάκης που έχει επιβαρυνθεί πολύ, σε αυτό το διάστημα, έχοντας 20 συμμετοχές, όλες ως βασικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό μήνυμα του Σα για τον πατέρα του
Ολυμπιακός: Χωρίς Αβραάμ, αλλά με Μεριά κόντρα στον Παναιτωλικό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ