ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόβα για Τούμπα με διπλό στο "Καραϊσκάκης"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Σάββατο (30/5) θα γίνει ένα ακόμη διπλό για τον Ολυμπιακό, αλλά με το χαρακτήρα του φιλικού. Είναι πιθανό μάλιστα, η πρόβα ενόψει ΠΑΟΚ να διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η διαφορά στη βαθμολογία μετά την απόφαση για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, είναι στους 14 βαθμούς! Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ωστόσο, στις τάξεις των Πειραιωτών, μόνο τυπική διαδικασία δεν θεωρούν το υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν. Κάθε άλλο.

Η πρεμιέρα, τους φέρνει στις 7 Ιουνίου στην Τούμπα. Απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να αναλυθεί ποιος θα είναι ο στόχος. Ο Μαρτίνς γνωρίζει πως παίζονται και εντυπώσεις σε αυτή την αναμέτρηση, έστω αν και θα έχει ιδιαιτερότητες και για τις δύο ομάδες. Ειδικά μετά το διάστημα της αποχής, λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Δυνατότητα για φιλικό δεν υπήρξε λόγω της κατάστασης. Βλέπετε στον Ολυμπιακό, δεν παρεκκλίνουν από τα μέτρα που υπάρχουν. Θερμομέτρηση, τεστ συνεχώς, μαζί και με άλλες εξετάσεις…

Ο Πέδρο Μαρτίνς, την περασμένη εβδομάδα, έκανε ένα διπλό στο Ρέντη. Πλέον, το… πάει παρακάτω και έτσι το Σάββατο, θα γίνει ένα ακόμη διπλό, αλλά με το χαρακτήρα του φιλικού. Είναι πιθανό μάλιστα, η πρόβα ενόψει ΠΑΟΚ να διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Λογική απόφαση από τον Πορτογάλο προπονητή που θέλει οι παίκτες του να επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα. Τελευταίο ματς άλλωστε στο Καραϊσκάκη, ήταν στις 12 Μαρτίου απέναντι στους Γουλβς.

ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΤΙΒΟ

Πάντως, αν κρίνει κανείς από όλο αυτό το διάστημα των προπονήσεων στο Ρέντη, ο Μαρτίνς δουλεύει με το γνωστό του μοτίβο. Και έτσι, δεν αποκλείεται στην πρεμιέρα των playoffs, να δούμε το γνωστό σχήμα με τους τρεις χαφ. Με τη χρησιμοποίηση δηλαδή Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στον άξονα.

Στον αγώνα Κυπέλλου (που ήρθε ήττα 3-2 από 0-2), είχε κάνει αλλαγές. Τώρα, η λογική λέει πως δεν θα ρισκάρει. «Διπλό» στην Τούμπα εκτοξεύει τη διαφορά στους 17 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και παράλληλα, δίνει και… άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟ…

Κυκλοφορούσε μια… φήμη για ρεπό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτά με Μαρτίνς δεν… παίζουν. Όταν σε μια εβδομάδα περιμένει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός φυσικά, γιατί το προηγούμενο διάστημα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού το έπραττε. Έτσι, μετά το δίτερμα-πρόβα ενόψει ΠΑΟΚ του Σαββάτου, οι παίκτες λογικά θα ξεκουραστούν την Κυριακή και μετά θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα των playoffs.

ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως με την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος. Ειδικά τις πρώτες ημέρες. Οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν τον Μαρτίνς να πάει πιο νωρίς τις προπονήσεις, ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα και στο Ρέντη όλα κυλούν ρολόι. Η αίσθηση είναι πως η ομάδα έχει επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα και πλέον όλοι περιμένουν τη σέντρα στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαλμπουενά: "Εύχομαι να μην επηρεαστούμε αρνητικά"
Ραντζέλοβιτς: "Τρελή η νύχτα στο Λονδίνο"
Φουρνιέ στο Sport24.gr για Τσιμίκα: "Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, αλλά όχι τώρα"
Απόστολος Αποστολόπουλος: Ένας ευφυής φουλ μπακ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ