ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Πρόταση στον Ντιαμέ"

Newcastle's Mohamed Diame, left, and Liverpool's Xherdan Shaqiri vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's Mohamed Diame, left, and Liverpool's Xherdan Shaqiri vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Μοχάμεντ Ντιαμέ της Νιούκαστλ είναι στα ραντάρ του Ολυμπιακού σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία. Ποιος είναι ο Σενεγαλέζος χαφ. (VIDEO)

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ονοματολογία θα πληθαίνει στα ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων. Ειδικά, δε, στον Ολυμπιακό θα υπάρξει κινητικότητα, σίγουρα όχι πέρυσι το καλοκαίρι, όμως είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν αρκετές μετεγγραφές.

Μια περίπτωση που φέρεται να εξετάζεται και βρίσκεται στα ερυθρόλευκα ραντάρ, είναι αυτή του Μοχάμεντ Ντιαμέ της Νιούκαστλ. Ο ύψους 1,84 μέτρων Σενεγαλέζος χαφ, ο οποίος είναι γεννημένος στην πόλη Κρετέιγ της Γαλλίας, αγωνίζεται τόσο ως οκτάρι όσο και ως ανασταλτικός μέσος και είναι ένας ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, αρέσει στον Ολυμπιακό.

Διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του ο Ντιαμέ (31 συμμετοχές), μένει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ. Βέβαια, υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του για αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας, εάν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, όμως ο ίδιος θέλει διετές συμβόλαιο και όχι μονοετές, αλλιώς θα επιθυμούσε να αποχωρήσει από το "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Η εφημερίδα "The Chronicle" του Νιούκαστλ τονίζει πως ο Ντιαμέ έχει προτάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία και πως η ελληνική ομάδα που θέλει να τον κάνει δικό της, είναι ο Ολυμπιακός. Εντούτοις, για τον Σενεγαλέζο υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας, επομένως μόνο εύκολη υπόθεση δεν θεωρείται. Είναι όμως ένας παίκτης που δεν περνάει απαρατήρητος.

Ο 32χρονος (14/6/1987) ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από τη Λανς Β το 2005 και ακολούθως έχει παίξει σε Λινάρες, Ράγιο Βαγιεκάνο, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ και Χαλ, προτού μετακομίσει στη Νιούκαστλ το 2016, καταγράφοντας ως τώρα 96 συμμετοχές στο ππρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης του Μάη

AP Photo/Jon Super

Απολαύστε τον:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ