ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόταση για Νταμπό σύμφωνα με τους Ιταλούς

Montpelliers Bryan Dabo, left, vies for the ball with Paris Saint Germain's Edinson Cavani, during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier,  at Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, Dec. 20, 2014. (AP Photo/Francois Mori)
Montpelliers Bryan Dabo, left, vies for the ball with Paris Saint Germain's Edinson Cavani, during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier, at Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, Dec. 20, 2014. (AP Photo/Francois Mori) AP

Επίσημη πρόταση για τον Μπριάν Νταμπό φέρεται να κατέθεσε ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλουίτζι Ντι Μάρτζιο. Στα 3 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο παίκτης από τη Φιορεντίνα.

Συνέχεια στο θέμα του Μπριάν Νταμπό δίνει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφο, Τζανλουίτζι Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Ναντ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και πως άμεσα θα υπάρξει απόφαση από τη Φιορεντίνα για το αν θα τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες ή στα "καναρίνια".

"Ο Ντανιέλε Πράντε την Τρίτη ή την Τετάρτ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Φιορεντίνα για τα μεταγραφικά. Ανάμεσα στα θέματα είναι και αυτό του Μπριάν Νταμπό. Για τον Γάλλο υπάρχουν δύο προτάσεις και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στη Ναντ. Η Φιορεντίνα κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ", τονίζεται στο ιταλικό δημοσίευμα και μένει να φανεί αν όντως είναι τόσο προχωρημένη περίπτωση και ο παίκτης ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος (γεννημένος στη Μασσαλία), ο οποίος αγωνίζεται βέβαια στην εθνική της Μπουρκίνα Φάσο παίζει κυρίως στο "έξι". Ο 27χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό κι τη Ναντ να τον κυνηγούν, όπως γράφει επί δυο σερί ημέρες ο Ντι Μάρτζιο.

Πέρυσι, ο Νταμπό μέτρησε 26 εμφανίσεις, έχοντας ένα γκολ και δυο ασίστ, ενώ στους "βιόλα" κατέληξε το 2018 από τη Σεντ Ετιέν. Κατά βάση είναι αμυντικός μέσος, ενώ έχει αγωνιστεί και δεξί μπακ σε αρκετά ματς. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μονπελιέ και Μπλάκμπερν. Έχει χριστεί μια φορά διεθνής με την U21 της Γαλλίας, ενώ από πέρυσι μετράει δυο συμμετοχές με τη Μπουρκίνα Φάσο.

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ