ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόταση για Φορτούνη από Γουέστ Χαμ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" έγινε η αποκάλυψη για ενδιαφέρον, αλλά και πρόταση της Γουέστ Χαμ στον Ολυμπιακό για τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Φορτούνη.

Σύμφωνα με τον Sport24 Radio 103,3 και βάση πληροφοριών από την Αγγλία, δεν υπάρχει απλά ζεστό ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, αλλά έχει κατατεθεί πρόταση στους "ερυθρόλευκους".

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής "Ανατροπή και Πέναλτι" με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Ευάγγελο Μίχο και Σταύρο Γεωργακόπουλο, σημείωσε πως στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει φτάσει προσφορά για τον Φορτούνη, καθόλα αδιάφορη, έστω κι αν δεν καλύπτει στο 100% τα "θέλω" των Πειραιωτών.

Τα χρήματα που φέρονται να έχουν ρίξει στο τραπέζι οι άνθρωποι της ομάδας, στην οποία κουμάντο στις μεταγραφές κάνει ο Μάριο Ουσίγιος, πρώην τεχνικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων", αγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού αναμένεται απάντηση προς τους Λονδρέζους σε μία περίοδο, μάλιστα, που είναι ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φορτούνη. Η υπάρχουσα συμφωνία του 26χρονου μεσοεπιθετικού με τους Πειραιώτες εκπνέει το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη είχε και τον περασμένο Αύγουστο, παραμονές της ρεβάνς με τη Μπέρνλι, πρόταση από την τουρκική Φενέρ. Τα χρήματα που έρχονταν από τη γειτονική χώρα για τον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έφταναν στα 7 εκατομμύρια ευρώ και είχαν απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ