ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προσπάθησε να θολώσει τα νερά ο Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μολέντο σε δηλώσεις του στη Βραζιλία υποστήριξε πως ο ίδιος δεν έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυπιακό αλλά υποστήριξε πως με αυτά ασχολείται ο εκπρόσωπος του.

Την Παρασκευή υπήρξε η αποκάλυψη στη Βραζιλία πως η Ιντερνασιονάλ αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους 2 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλησε να θολώσει τα νερά λέγοντας ναι μεν πως ο ίδιος δεν έχει πρόταση στα χέρια του από τον Ολυμπιακό και υποστηρίζοντας πως με αυτά ασχολείται ο εκπρόσωπος του με τον ίδιο να παραμένει συγκεντρωμένος στα ματς της ομάδας του.

Ο Μολέντο είπε:

« Αυτή η πρόταση του Ολυμπιακού βγήκε ως πληροφορία στο διαδίκτυο. Έχω δει που αναφέρουν για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει έρθει κάτι σε μένα. Είναι θέματα που ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στο επόμενο ματς. Ζω πολύ καλές στιγμές και μεγάλες εδώ στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος και στο μυαλό μου έχω την ομάδα μου. Έχουμε φέτος αρκετές διοργανώσεις, έχουμε εξελιχθεί και βελτιωθεί και περιμένω να κατακτήσουμε τίτλους φέτος».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ