ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπόνηση με Σα, Ποντένσε

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ζοζέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε έδωσαν το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (11/9), έχοντας επιστρέψει από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Πορτογαλίας.

Με δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες έγινε την Τετάρτη (11/9) η προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι Ζοζέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις που είχαν με την εθνική Πορτογαλίας και ακολούθησαν πρόγραμμα με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Σα ήταν στην αποστολή και των δύο αγώνων της Πορτογαλίας απέναντι σε Σερβία και Λιθουανία, ενώ ο Ποντένσε έμεινε τελικά εκτός. Την Πέμπτη (12/9) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι Γιασίν Μεριά - Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, οι οποίοι είχαν ενσωματωθεί σε εθνική Τυνησίας και U21 Σερβίας, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/9, 21.30) τον Βόλο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετρά ισάριθμες νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, με το ίδιο σκορ (1-0).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Όταν δεν είμαι ευτυχισμένος, φεύγω"
Ολυμπιακός: Ξόδεψε για παίκτες περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ