ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προέχει ο Γιακούποβιτς, μετά ο Ζιλ Ντίας

Hulls Eldin Jakupovic during the English League Cup, semifinal, 1st leg, match between Manchester United and Hull City at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday Jan. 10, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Hulls Eldin Jakupovic during the English League Cup, semifinal, 1st leg, match between Manchester United and Hull City at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday Jan. 10, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 34χρονου Ελβετού γκολκίπερ, Έλντιν Γιακούποβιτς και ίσως μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Ο Ζιλ Ντίας είναι σε... αναμονή των αποφάσεων του νέου τεχνικού της Νότιγχαμ.

Δύο είναι τα ανοικτά μέτωπα στον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό "παζάρι". Το πρώτο αφορά τον αντικαταστάτη του Γιαννιώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξετάσει αρκετές περιπτώσεις και την τελευταία εβδομάδα είχαν καταλήξει στους Λουκ Στιλ και Έλντιν Γιακούποβιτς.

Με τον Στιλ δεν προχώρησε η μετακίνησή του από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό και πλέον το βάρος έχει πέσει στον Ελβετό γκολκίπερ.

Ο 34χρονος πορτιέρε αποτελεί την 3η επιλογή στα γκολπόστ της Λέστερ και οι «αλεπούδες» δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να τον παραχωρήσουν. Άλλωστε, πριν από μία εβδομάδα συζητούσε το ενδεχόμενο παραχώρησής του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Νησί ότι ο Στιλ θα έπαιρνε το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Δηλαδή ο Γιακούποβιτς αναμενόταν να πάει στην Φόρεστ ως αντικαταστάτης του Στιλ.

Με τον 34χρονο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν προχώρησε το θέμα και κάπως έτσι έχει φτάσει πλέον στην τελική ευθεία το θέμα της αποχώρησης του Γιακούποβιτς από την Λέστερ με πιθανότερο προορισμό τον Πειραιά! Ένας Γιακούποβιτς που να θυμίσουμε είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν, όταν έπαιζε ακόμη στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεμπερδεύουν άμεσα με το «μπακ απ» του Σα και ελπίζουν ότι εώς το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με τον Γιακούποβιτς, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο «εκλεκτός»...

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ

Ο Ζιλ Ντίας της Νότιγχαμ φαίνεται να βρίσκεται στην παρούσα φάση ένα «κλικ» πιο μπροστά από τους άλλους εξτρέμ που προτάθηκαν (Κέλβιν, Ντιόγο Γκονσάλβες, Χιλντεμπέρτο).

Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να μιλήσει πρώτα με τον νέο τεχνικό της Νότιγχαμ, Μάρτιν Ο’ Νιλ για να δει αν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ή όχι. Ο Ντίας που έχασε πριν από περίπου ένα μήνα τη θέση του στην ενδεκάδα της Νότιγχαμ, δεν θέλει να κάθεται στην εξέδρα.

Ακόμα και η Μονακό προτιμάει να διακόψει τον δανεισμό του στην αγγλική ομάδα και να τον στείλει στον Πειραιά, καθώς στον Ολυμπιακό τού παρουσιάζεται η δυνατότητα να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Τίποτα δεν θεωρείται πάντως οριστικό, ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει εξτρέμ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, έχει ανοικτές τις «κεραίες» του για παν ενδεχόμενο. Ο Ζιλ Ντίας λοιπόν φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ