ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Χολέμπας, Ραφίνια και Εμβιλά

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Χολέμπας, Ραφίνια και Εμβιλά
INTIME ΔΤ

Για το πρώτο τρίποντο και μια δυνατή πρόβα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης (18/9, 20.30). Βασικοί Ραφίνια και Χολέμπας. Σκέψεις ακόμη και για ενδεκαδάτο Εμβιλά.

Έξι ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου που τον ανέδειξε νταμπλούχο, ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε (18/9, 20.30) στη "μάχη" για τον τίτλο της νέας χρονιάς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστές το βράδυ της Πέμπτης τις επιλογές του για τον αγώνα πρωταθλήματος και συμπεριέλαβε στα πλάνα του τέσσερα νέα αποκτήματα. Τους έμπειρους ακραίους μπακ Ραφίνια, Χολέμπας, τον Γάλλο μέσο Εμβιλά και τον Ισλανδό γκολκίπερ Κρίστινσον. Όσο για τον Πέπε έχει μείνει λίγο πίσω λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και της γέννησης του παιδιού του και δεν μπήκε ούτε στη λίστα της UEFA για τα δύο παιχνίδια με την Ομόνοια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να ανοίξει εντελώς τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του, αλλά είναι δεδομένο πως θα έχει τους δύο νεοαποκτηθέντες μπακ στο αρχικό σχήμα, ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια (23/9, 22.00) για τα playoffs του Champions League.

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός Τζολάκης, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στο ματς του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ στις θέσεις των στόπερ, παρτενέρ του Μπα θα είναι ή ο Σεμέδο ή ο Σισέ, με ισχυρό φαβορί τον πρώτο. Η τεχνική ηγεσία, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις Μαρτίνς, θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν και δεν αποκλείεται αυτή η επιμονή του κόουτς να τουμπάρει και το διαμορφωμένο σκηνικό με τη Μπενφίκα.

Στη μεσαία γραμμή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι "ερυθρόλευκοι" παραταχθούν με δύο ή με τρία κεντρικά χαφ. Είναι δεδομένη η παρουσία των Μπουχαλάκη, Καμαρά. Αν προτιμηθεί το 4-3-3, θα παίξει δίπλα στον "Μπούχα" ο Εμβιλά ως αντί-Γκιλιέρμε και ο Καμαρά θα έχει πιο προωθημένο ρόλο. Αν όχι, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ θα βρίσκονται οι Βαλμπουενα, Μασούρας, με τους Ραντζέλοβιτς, Φορτούνη να διεκδικούν την τρίτη θέση. Στο 4-3-3, θα πάει αριστερά στην επίθεση ο Ματιέ και δεξιά ο Ραντζέλοβιτς, με Μασούρα και "Φορτού" στον πάγκο.

Όσο για την επίθεση, ο Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος, με τον Χασάν, αλλά και τον πιτσιρικά Κάιπερς που μπήκε στην αποστολή. Να θυμίσουμε ότι στον πάγκο κάθονται πλέον 9 κι όχι 7 ποδοσφαιριστές και οι προπονητές έχουν δικαίωμα να κάνουν πέντε αλλαγές. Άρα έχει σημασία και το τι κρατούν στη φαρέτρα τους στο ξεκίνημα κάθε αγώνα. Εκτός αποστολής έμεινε πλην του ανέτοιμου Σα και ο Βρουσάι, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον covid-19 και απομονώθηκε άμεσα.

Photo credits: Intime Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ