ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πούλησε τον Νεοφυτίδη στη Μιχαλόβτσε

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε με μεταγραφή στη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας τον 19χρονο κεντρικό μέσο, Γιώργο Νεοφυτίδη. Υψηλό ποσοστό μεταπώλησης κράτησαν οι "ερυθρόλευκοι" για τον ποδοσφαιριστή.

Στη Σλοβακία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Νεοφυτίδης. Ο 19χρονος κεντρικός χαφ (γεννημένος στις 28/07/2000), παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα κράτησαν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή.

Η μοναδική συμμετοχή που έκανε ο νεαρός Έλληνας με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 2018, στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Αβάτου. Ο Νεοφυτίδης είχε πάει στους Πειραιώτες σε ηλικία 14 ετών, προερχόμενος από τον Άρη, ενώ αποτελούσε βασικό μέλος της "ερυθρόλευκης" U19.

H Μιχαλόβτσε συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας και αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση ύστερα από 18 παιχνίδια. Εκεί μάλιστα θα βρει ακόμα τέσσερις Έλληνες. Ο λόγος για τους Κουντουριώτη, Σαββίδη, Πόποβιτς και Ρότα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός στην Κάσα Πια της Πορτογαλίας ένα άλλο προϊόν της ακαδημίας, ο 20χρονος Αλέξανδρος Βοΐλης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ