ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ποιοι παίζουν με Ντουντελάνζ

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ευχαριστημένος από την εικόνα των "ερυθρολεύκων" στις δύο τελευταίες προπονήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς τους επέτρεψε να διανυκτερεύσουν στα σπίτια τους κι "έδειξε" 11άδα για Ντουντελάνζ...

Η ολιγόωρη άδεια που είχε αρχικά δώσει στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, μία μέρα μετά από την κατσάδα, έγινε τελικά διανυκτέρευση. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των "ερυθρολεύκων" στις δύο τελευταίες προπονήσεις κι άλλαξε την αρχική του απόφαση.

Από εκεί που οι παίκτες επρόκειτο να επιστρέψουν στις 8 το βράδυ της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για δείπνο και ύπνο, τελικά θα περάσουν το βράδυ στο σπίτι τους και θα συναντηθούν ξανά αύριο (Τετάρτη) στις 9 το πρωί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Πέρα από τη δεδομένη επιθυμία των ποδοσφαιριστών να μην περάσουν άλλη μία νύχτα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, έπαιξε ρόλο και η καλή τους αντίδραση στην προπόνηση. Ο Πορτογάλος είδε όσα ήθελε να δει, μαλάκωσε κι άναψε... πράσινο για κατ' οίκον διανυκτέρευση. Με δεδομένη, ωστόσο, την επιθυμία να δει ανάλογη διάθεση και προσπάθεια το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Ντουντελάνζ.

ΜΕ 8-9 ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο 48χρονος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στις 9 από τις 11 θέσεις του αρχικού σχήματος, ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές. Το πιθανότερο 8, αλλά μπορεί να φτάσουν και στις 9 συγκριτικά με τον αγώνα της Κρήτης. Δεν έχει αποφασίσει για μία θέση στον άξονα, εκεί όπου θα επιστρέψει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σε ρόλο αμυντικού μέσου και ο Κώστας Φορτούνης ως επιτελικός. Δίπλα στον "Μπούχα" θα αγωνιστεί ή ο Νάτχο ή ο Καμαρά.

Από 'κει και πέρα, αναμένεται ολικό λίφτινγκ στην άμυνα, με τον Τοροσίδη θα παίζει δεξιά αντί του Ομάρ και τον Κούτρη αριστερά αντί του Τσιμίκα που αποκλείστηκε από την αποστολή για να πάρει ανάσες. Φρέσκο αναμένεται και το δίδυμο των στόπερ με επικρατέστερους τους Βούκοβιτς, Σισέ. Στο ένα "φτερό" της επίθεσης, θα διατηρηθεί ο Ποντένσε, ενώ για το άλλο έχει προβάδισμα ο Λάζαρος, με αουτσάιντερ τους Φετφατζίδη, Ναουέλ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζοσέ Σα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης -κι ελλείψει άλλου- θα αγωνιστεί ο Γκερέρο.

Πριν από την προπόνηση έγινε ξανά προβολή βίντεο με στιγμιότυπα από καλές εμφανίσεις της ομάδας, προκειμένου να αποκτήσουν οι "ερυθρόλευκοι" καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ