ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πίσω από τις λέξεις του Μαρτίνς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε σύγκριση του φετινού ομίλου στο Champions League με τον περσινό στο Europa League, καθώς τον βλέπει ως οδηγό για πρόκριση του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr αναλύει την ατάκα με νόημα του Πορτογάλου.

Όταν στον όμιλο έχεις την Μπάγερν Μονάχου και την Τότεναμ, ξέρεις σε πολύ μεγάλο βαθμό τι σε περιμένει. Δεν είναι τυχαίο φυσικά, ότι ως εφικτός στόχος, φαίνεται η πρόκριση στους 32 του Europa League, σε μία λογική να... βάλει από κάτω τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου, όμως, είπε μια ατάκα που δείχνει πολλά.

Έκανε μια σύγκριση του φετινού ομίλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον περσινό στο Europa League. Τότε που η κλήρωση είχε φέρει αντίπαλο την Μίλαν, την Μπέτις και την Ντουντελάνζ. Γιατί έκανε αυτή τη σύγκριση ο Μαρτίνς; Πολύ απλά, γιατί το βλέπει ως οδηγό! Για τον Πορτογάλο προπονητή, το 3-1 επί της Μίλαν ναι μεν "κλείδωσε" την πρόκριση, σε ένα βράδυ που γράφτηκε ιστορία, αλλά το ματς που έκρινε πολλά ήταν άλλο. Η πρεμιέρα με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη και το 0-0 ήταν ένας βαθμός που αποδείχθηκε πολύτιμος στη συνέχεια.

Σε ένα βράδυ, με τους Ισπανούς να έχουν ευκαιρίες και φοβερό ποσοστό κατοχής της μπάλας, με την κατάσταση να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη μετά την αποβολή του Τσιμίκα στο 73ο λεπτό. Πήρε, όμως, ο Ολυμπιακός ένα βαθμό, που ουσιαστικά κάνοντας τα βασικά μετά, τον έφερε στη διαδικασία να παίζει έναν τελικό με τη Μίλαν, μέσα στο σπίτι του. Τα κατάφερε και εκεί και άφησε εκτός την ιταλική ομάδα, με μια τόσο βαριά φανέλα.

Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς, έκανε αυτή τη σύγκριση. Γιατί θα ήθελε ο Ολυμπιακός να πάρει έστω και ένα βαθμό στην πρεμιέρα του από την Τότεναμ. Γνωρίζει ότι είναι δύσκολο. Δύσκολο, όμως, ήταν και πέρσι, πριν τον αγώνα με την Μπέτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Επιθετικοί για τη νίκη"
Σισέ: "Να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός"
Λορίς: "O Βαλμπουενά φέρνει εμπειρία στον Ολυμπιακό"
Ποτσετίνο: "Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα υποφέρουμε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ