ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πιστός στο πλάνο του

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν αφοσιωμένοι στο στόχο τους και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», αύριο Κυριακή (12/7) θέλουν μια ακόμη επικράτηση επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και φυσικά να συνεχίσουν αήττητοι.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Μαρτίνς πλέον συγκεντρώνονται στο στόχο τους, μπαίνοντας και σε ευρωπαϊκό κλίμα. Γνωρίζουν τι τους περιμένει στο Europa League, ορίστηκε και το ματς με τους Γουλβς στην Αγγλία για τις 6 Αυγούστου, άρα ο οδηγός πλοήγησης υπάρχει.

Και μπορεί να φαίνεται δύσκολο το επόμενο βήμα αν τα καταφέρουν απέναντι στους Άγγλους, αλλά αυτό που μετράει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, είναι πως παρουσιάζονται έτοιμοι να το ζήσουν. Δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν, θα πάνε χωρίς άγχος και με την ελπίδα ότι μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Εξυπακούεται πως στην ομάδα, ούτε που ασχολούνται με τα περί CAS και της απόφασης για τον ΠΑΟΚ. Όπως ο Μαρτίνς φώναζε στο Ρέντη να μην επηρεάζονται οι παίκτες του από την αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ και να εστιάζουν στη δουλειά τους, έτσι και τώρα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα κατάφερε περίφημα, φέτος νίκησε τον ΠΑΟΚ δύο φορές στην Τούμπα, μία στο Καραϊσκάκη, ήρθε ισόπαλος εντός, έχασε μια φορά (στο Κύπελλο) στην Τούμπα. Και αύριο, θέλει να κάνει τέσσερις τις νίκες του επί του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ποιος ήταν φέτος το αφεντικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρτίνς πάντως, φαίνεται πως το ματς αυτό θα το προσεγγίσει με βασικό σχήμα. Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος κόουτς, είναι να κάνει τη διαχείριση των δυνάμεων και τις αλλαγές, στο επόμενο ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Βλέπετε την Κυριακή 19 Ιουλίου περιμένει η ΑΕΚ και η φιέστα για την κατάκτηση του 45 ου πρωταθλήματος, σε ένα ματς με ξεχωριστή σημασία καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μια εβδομάδα μετά και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εδώ πάντως να επισημάνουμε κάτι που προκύπτει από το ρεπορτάζ. Όντως ο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν ρωτήσει για τη Ριζούπολη. Τους έχει κάνει εντύπωση που επιλέχθηκε αυτό το γήπεδο από την ΕΠΟ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο και η ΠΑΕ κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να αλλάξει αυτό. Πιο πρόσφατη κίνηση, η επιστολή στην UEFA για την έδρα του τελικού και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια σε αυτό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ