ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πιο πιθανή η παραμονή του Μπρούνο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί πρόταση από τη Νυρεμβέργη για τον δανεισμό του Μπρούνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος πιθανότατα θα συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους".

Εδώ και αρκετές μέρες η Νυρεμβέργη είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μπρούνο, με τη μορφή δανεισμού. Η ομάδα της Γερμανίας, μάλιστα, που κοουτσάρεται από τον Νταμίρ Κάναντι, έκανε επίσημη πρόταση στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 25χρονος δεν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, δεν θα συνεχίσει στη Νυρεμβέργη, η οποία εκτιμούσε ότι ο Νοτιοαμερικανός θα δώσει μεγάλη βοήθεια στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η προθεσμία εκπνέει σήμερα και αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Μπρούνο παραμένει στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων".

Μπορεί να έχει παίξει ελάχιστα φέτος με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά πως ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου θα είναι χρήσιμος κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και ο ίδιος ο παίκτης προτιμούσε να μείνει, παρά να φύγει με προορισμό τη Νυρεμβέργη, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και ύστερα από πέντε παιχνίδια βρίσκεται στην ένατη θέση με επτά βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ