ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε τον γκολκίπερ Κρίστινσον από την ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Τριετές το συμβόλαιο, θα πάρουν και δυο παίκτες πέρα από 400.000 ευρώ οι βυσσινί.

Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ και το deal φτάνει τις 400.000 ευρώ. Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε, σύμφωνα με τους βυσσινί, ο ίδιος προτίμησε τους ερυθρόλευκους.

Ο 31χρονος έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα ομάδα της χώρας του, ενώ υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ. Πλέον, ανοίγεται ένα καινούργιο κεφάλαιο στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των χρημάτων που θα πάρει, θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστων από τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο άλλοτε γκολκίπερ των Ρέικιαβικ, Χάμαρμπι, Εξέλσιορ Ρότερνταμ και Ράντερς, έχει καταγράψει 56 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΛ και άλλες πέντε στο Κύπελλο. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες για τον Κρίστινσον έχει επιτευχθεί από την περασμένη Παρασκευή (3/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον μεταγράφεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΑΕΛ είχε αρκετές προτάσεις για τη μεταγραφή του Κρίστινσον, όμως ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπιτζίδης και Παπούλιας επέλεξαν τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Κρίστινσον επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε της Ελλάδος είτε του εξωτερικού, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και η βέβαια συμμετοχή του Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης περιόδου απετέλεσε γι αυτόν πρόσθετο κίνητρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός της χρηματικής αποζημίωσης των 400.000€ θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κρίστινσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι υψηλού επιπέδου αθλητής και είχε ξεχωριστή καριέρα στην Εθνική Ισλανδίας, αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε (Fram, Randers, Hammarby, Exelsior) και βέβαια στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας τον ευχαριστούμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τις 2 σεζόν που αγωνίστηκε μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ