ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πετάει το απόγευμα για Ντιζόν ο Μπενζιά

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Μπενζιά αποχαιρετά τον Ολυμπιακό, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) θα "πετάξει" για τη Γαλλία, μόλις λυθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Ο Αλγερινός μέσος υπογράφει στη Ντιζόν.

Την Τετάρτη (29/1) πέφτουν οι τίτλοι τέλους της θητείας του Γιασίν Μπενζιά στον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός μέσος λύνει το συμβόλαιό του -απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες να διευθετηθούν- και το απόγευμα αναχωρεί για τη Γαλλία, με σκοπό να υπογράψει στη Ντιζόν ως δανεικός από τη Λιλ.

Ο 25χρονος μέσος πρόλαβε να παίξει με τους "ερυθρόλευκους" σε εννέα παιχνίδια. Πέντε στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και τρία στην Ευρώπη.

Ο Μπενζιά είχε αποβληθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για τους ομίλους του Champions League και από τότε πέρασαν δύο μήνες και δέκα μέρες για να αγωνιστεί ξανά, έχοντας περάσει και θλάση.

Υπήρξαν παιχνίδια κατά τα οποία έδειξε ότι είναι χαφ που μπορεί να σταθεί στους "ερυθρόλευκους", αλλά συνολικά το δείγμα ήταν πολύ μικρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα εννέα παιχνίδια, σε κανένα δεν είχε 90λεπτη παρουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ποντένσε, Κούτρης και Μπενζιά στην πόρτα της εξόδου
Ολυμπιακός: Τελειώνει του Κούτρη στη Μαγιόρκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ