ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περνάει την Πλζεν και παίζει με την Μπασακσεχίρ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τουρκική Μπασακσεχίρ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν. Η ρεβάνς με τους Τούρκους θα γίνει στο Φάληρο στις 13 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός στις 23 και 30 Ιουλίου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της τσέχικης Βικτόρια Πλζεν και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εφικτός, αλλά όχι εύκολος στόχος για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που πάντως έχει τη ρεβάνς στο Φάληρο.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν κατ' ευχήν για τους ερυθρόλευκους, θα ανταμώσουν με την τουρκική Μπασακσεχίρ. Αυτό έβγαλε η κληρωτίδα σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει και τον επόμενο αντίπαλό του, αρκεί πρώτα να κάνει το χρέος του με την Πλζεν.

Ο πρώτος αγώνας θα 'ναι στην Τουρκία 6 ή 7 Αυγούστου και η ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 13 Αυγούστου. Θετικό και πάλι το γεγονός πως η πρόκριση θα κριθεί επί ελληνικού εδάφους, αρκεί βέβαια ο Ολυμπιακός να βρίσκεται εκεί.

Πέρυσι, η Μπασακσεχίρ τερμάτισε πίσω από την πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ με διαφορά δυο βαθμών. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, ανερχόμενη και σε κάθε περίπτωση το αντάμωμα με τους γείτονες δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση. Να τονιστεί πως στις 31 Ιουλίου θα έχει φιλικό με την ΑΕΚ η Μπασακσεχίρ και θα γίνει scouting report.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την Πλζεν και συνεχίσει στο Europa League στο διάβα του θα βρει την Αντβέρπ από το Βέλγιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ