ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περνάει ιατρικά ο Αλέν

Ολυμπιακός: Περνάει ιατρικά ο Αλέν

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, Μπομπί Αλέν περνάει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ για λογαριασμό του Ολυμπιακού και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους".

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μπομπί Αλέν στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, που αναμένεται να πλαισιώσει τον Ζοζέ Σα κάτω από τα γκολπόστ, περνάει αυτή την ώρα ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους".

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1991, ο ύψους 1.85 γκολκίπερ προέρχεται από τη Ντιζόν, στην οποία αγωνιζόταν από το 2016. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 13 συμμετοχές στη Ligue 1 (πρώτη κατηγορία Γαλλίας). Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου και έκτοτε παραμένει ελεύθερος.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε δύο ακόμα ομάδες της χώρας του, σε Red Star και US Ivry. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός και αν τελικά κλείσει ο Αλέν, τότε η τριάδα των τερματοφυλάκων θα απαρτίζεται από τον Σα, τον Γάλλο και τον Τζολάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προχωρά για Αλέν ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ