ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Χασάν!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χασάν, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Αιγύπτιος φορ, Αχμέντ Χασάν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της επιστροφής του Χασάν στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος φορ που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς (τον ήθελε και το καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με την Μπράγκα), ετοιμάζεται να υπογράψει εκ νέου στους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και πλέον απομένει το τυπικό μέρος της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του. Να περάσει δηλαδή τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Νωρίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη NOVA για το ματς με την ΑΕΚ, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σε ερώτηση που του έγινε, για τον Αιγύπτιο φορ. Φαίνεται, όμως, πως θα μείνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη της επιστροφής του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύει πως μπορεί μαζί με τον Ελ Αραμπί να βοηθήσουν στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Η επιστροφή Χασάν, ενδεχομένως να επηρεάσει το μέλλον του Γκερέρο, έστω και την τελευταία στιγμή των μεταγραφών. Ο Ισπανός φορ πριν λίγες ημέρες δήλωνε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά στην Ισπανία τονίζουν πως υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και μεταξύ αυτών και η Λεγκανές, πρώην του σύλλογος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ