ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περιμένει Μεριά για να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA ο Μαρτίνς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μεριά EUROKINISSI SPORTS

Την επιστροφή του Γιασίν Μεριά από την Τυνησία περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς για να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στη λίστα της UEFA ενόψει Βικτόρια Πλζεν.

Επικοινωνία με τον Γιασίν Μεριά θα έχει μέσα στη μέρα ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να διαπιστώσει πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο διεθνής Τυνήσιος. Οι υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, με τον μικρό τελικό της διοργάνωσης και ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολογίζει για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Πλζεν.

Ακόμη και στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης στην Τσεχία θα τον ήθελε έστω στον πάγκο, γι' αυτό και τον περιμένει. Αν οι συνθήκες και οι... πτήσεις το επιτρέψουν, ο διεθνής στόπερ θα μπει κανονικά στο αεροπλάνο το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του στο πρώτο ματς του β' προκριματικού του Champions League.

Ενόψει του δεύτερου αγώνα στο "Καραϊσκάκης" δεν αποκλείεται ο Μεριά που έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς του Κόπα Άφρικα θα είναι ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα.

Όσο για τον Σισέ που αγωνίζεται απόψε (Παρασκευή 19/7) με τη Σενεγάλη (22.00) με την Αλγερία, πιθανότατα δεν θα προλάβει το πρώτο ματς με τους Τσέχους, ενώ είναι αμφίβολο αν θα δηλωθεί στη λίστα, παρότι οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι το βράδυ της Δευτέρας έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι δύο αλλαγές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ