ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Ντρέγκερ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9) στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μοχάμεντ Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9), καθώς προσγειώθηκε στις 13:30.

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο την ομάδα του Πειραιά.

"Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να πετύχουμε σπουδαία πράγματα", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (ύψος 1.80μ) ανήκει στη Φράιμπουργκ, αλλά την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντερμπορν, όπου πραγματοποίησε 54 συμμετοχές, μοιράζοντας εννιά ασίστ και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής 13 φορές με την Τυνησία.

Είναι γεννημένος στη Γερμανία, από Τυνήσιους γονείς, κι άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φράιμπουργκ, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, που θυμίζει σε κάποια στοιχεία τον Ραφίνια.

Ο Ντράγκερ είχε μιλήσει τον περασμένο Μάιο στο Sport24.gr για την επανέναρξη της Bundesliga, ύστερα από την πανδημία του κορονοϊού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ