ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάνω από 200 παιδιά στο Camp των "ερυθρόλευκων"

Ολυμπιακός: Πάνω από 200 παιδιά στο Camp των "ερυθρόλευκων"

Για 19η συνεχή χρονιά το Camp του Ολυμπιακού φιλοξενεί περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Για 19η συνεχή χρονιά το Camp του Ολυμπιακού φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παγκόσμιο Summer Camp

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχουν στο Camp παιδιά από την Αμερική, τον Καναδά, τη Σερβία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, το Κονγκό, την Αίγυπτο και την Αυστραλία.

Εκτός από τις περιοχές της Αττικής, ήρθαν στο camp παιδιά από τη Μονεμβασιά, τη Σκύδρα, τη Σέριφο, τη Βέροια, τη Σάμο, τη Μύκονο, τη Λαμία, τη Βόνιτσα, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, τη Σπάρτη, την Αριδαία, την Έδεσσα, τη Λάρισα και τον Βόλο.

Με Ομάρ και Ματιέ η πρώτη μέρα του Summer Camp

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ματιέ Βαλμπουενά μαζί με άλλους παίκτες του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τα παιδιά του Summer Camp την πρώτη μέρα και σκόρπισαν χαμόγελα στους μικρούς φίλους αφού πρώτα φυσικά δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Διασκέδαση και μπάλα

Η ετήσια διοργάνωση των "ερυθρόλευκων" δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία της ακαδημίας και των σχολών, να αναπτύξουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όπως επίσης να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Κοινός παρονομαστής είναι η διασκέδαση και η κοινωνικοποίηση αφού μέσα από τη συμμετοχή όλα τα παιδιά κερδίζουν νέους φίλους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ