ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάντα ψηλά στη λίστα ο Σάσα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τα δεδομένα και έχει ξεχωρίσει τον Βραζιλιάνο χαφ του Άρη, Λούκας Σάσα. To Sport24.gr αναλύει τι ισχύει με την περίπτωση του 30χρονου μέσου.

Το όνομα του Λούκας Σάσα, δεν ήρθε τώρα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη, άρεσε με το "καλημέρα" της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι", καταγράφουν άλλωστε κάθε παίκτη που μπορεί να τους ενδιαφέρει και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μασούρας ήρθε από τον Πανιώνιο και πήρε φανέλα βασικού, άλλο αν πολλοί δεν τον πίστευαν…

Ο Σάσα, έδειξε από τα πρώτα του ματς με τον Άρη, πως είναι παίκτης που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον. Οι επιδόσεις του άλλωστε φέτος με τους Θεσσαλονικείς δείχνουν πολλά. Έχει κάνει μια γεμάτη σεζόν. Έπαιξε στα 24 από τα 26 ματς του πρωταθλήματος. Μετράει 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 4 στην Ευρώπη. Συνολικά, έχει 33 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει τέσσερις φορές. Απέναντι σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ. Όλα τα γκολ, στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς για τον 30χρονο χαφ ήταν θετικός με το που τέθηκε το όνομά του. Εδώ και μήνες μάλιστα έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια, δεν είναι κάτι… νέο. Βέβαια, τα δεδομένα για τους χαφ του Ολυμπιακού, τα έχουμε αναλύσει ξανά. Όταν ειδικά μπήκε για τα καλά στο τραπέζι η περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Σάσα, έχει πολλούς υποστηρικτές στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Και παίκτες των Πειραιωτών εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια, η εικόνα του άλλωστε στον Άρη, τους επιβεβαιώνει για την αξία του.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

Φυσικά και αν τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει για τον μέσο του Άρη, είναι μια μεταγραφή που γίνεται. Ο Σάσα έχει άλλωστε και ρήτρα στο συμβόλαιό του, ωστόσο και με ένα ποσό κάτω από το εκατομμύριο, πιθανότατα ο Άρης θα έλεγε "ναι". Ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θέλει κάτι καλύτερο στην καριέρα του, ο Ολυμπιακός του δίνει αυτή την προοπτική, αρκεί βέβαια να αποφασίσει να κάνει το βήμα.

Είναι πάντα ψηλά στη λίστα. Αυτό ισχύει αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν πολλές περιπτώσεις. Και για τον Σάσα άλλωστε, έχει σημασία τι θα γίνει στο μέλλον. Άλλο να διεξαχθούν τα ματς των playoffs και άλλο να μπει τέλος με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κάτι που φυσικά ισχύει για όλους τους παίκτες, αλλά ο Σάσα γνωρίζει έχοντας κάνει καλή χρονιά, πως μπορεί να φέρει προτάσεις. Όχι μόνο από τον Ολυμπιακό.

ΣΤΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Ένα άλλο θετικό στοιχείο με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, είναι πως πλέον γνωρίζει για τα καλά τα ελληνικά δεδομένα. Δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής, άλλωστε και στον Άρη "κούμπωσε" γρήγορα και έδειξε τις ικανότητές του. Η μεταγραφή πάντως τελειωμένη δεν είναι. Τα δεδομένα, επαναλαμβάνοντας, είναι πως για τον Σάσα υπάρχει καλή γνώμη, έχει πολλούς που τον πιστεύουν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, ο Μαρτίνς έχει μιλήσει με καλά λόγια, φόρμουλα απόκτησής του από τον Άρη, μπορεί να βρεθεί…

Να προσθέσουμε ότι έχει και ιταλικό διαβατήριο, άρα αγωνίζεται ως κοινοτικός. Κι αυτό σημαίνει πολλά…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ