ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Χάσαν, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Άχμετ Χάσαν τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση και έδειχνε να υποφέρει πεσμένος στο χόρτο. Αλλαγή στο ημίχρονο έγινε ο Αιγύπτιος φορ.

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Άχμεντ Χάσαν, στα χασομέρια του πρώτου μέρους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σε μια προωθημένη πάσα και δίχως να εμπλακεί στη φάση ή να συγκρουστεί με αντίπαλο, ο Αιγύπτιος φορ βρέθηκε στο σωριασμένος στο χορτάρι, σε μια ανύποπτη φάση.

Ο Χάσαν έδειχνε να υποφέρει, τη στιγμή που το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έσπευδε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει μια πρώτη εκτίμηση σχετικά με τον τραυματισμό του παίκτη. Με τον 25χρονο επιθετικό να πιάνει το πόδι του χαμηλά στο ύψος του γονάτου.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φάνηκε από τις εκφράσεις του ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο ματς και πράγματι ο Αιγύπτιος φορ έμεινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνει τη θέση του. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Άχμεντ Χάσαν να έχει υποστεί κάκωση και η ιατρική του εικόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ