ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο "κακός χαμός" στους χαφ για την ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν έχει προλάβει να ανοίξει τα χαρτιά του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19:30) και ίσως δεν προλάβει ούτε στην τελευταία προπόνηση!

Χωρίς καμία δοκιμή, καθώς όσοι έπαιξαν με την Ντουντελάνζ έκαναν αποθεραπεία, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (9/11). Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά συνέπεια δεν φανέρωσε τα πλάνα του και είναι κάτι το οποίο πλέον έχει βάλει στο "μενού" του το τελευταίο διάστημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" δεν αποκαλύπτει πλέον στο 100% τα σχέδιά του όπως έκανε στο ξεκίνημα της σεζόν κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις είναι ανά τρεις-τέσσερις μέρες και αποφασίζει να κάνει σε ορισμένους από τους θεωρητικά "βασικούς" μία τρόπον τινά αποφόρτιση.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ούτε στην Σαββατιάτικη (10/11) προπόνηση που θα είναι και η τελευταία ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19:30) να μην κάνει κάποια δοκιμή που να αποκαλύψει στους ποδοσφαιριστές του τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει ως προς τις επιλογές των προσώπων της ενδεκάδας.

Μία πρώτη προσέγγιση που μπορεί να γίνει, έχει να κάνει ότι επικρατεί ο… κακός χαμός αναφορικά με τα χαφ. Ο Νάτχο έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο (εξαιτίας μεταξύ άλλων και του τραυματισμού του) να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Οπότε, οι Μπουχαλάκης - Γκιλιέρμε που ξεκουράστηκαν με την Ντουντελάνζ και ο Καμαρά θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις μπροστά από τους στόπερ.

Από εκεί και πέρα, τα φαβορί είναι ο Σα στα γκολπόστ, οι Ομάρ (δεξιά), Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρης (αριστερά) στην άμυνα και τετράδα μπροστά οι Λάζαρος - Ποντένσε στα "φτερά" και ο Φορτούνης πίσω από τον Αχμέντ Χασάν.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ