ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών των "ερυθρόλευκων"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τους "ερυθρόλευκους" να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς αλλά να μην μπορούν να πάρουν το τρίποντο. Για την ομάδα του Πειραιά ξεχώρισε σε απόδοση ο Σισέ ο οποίος ήταν κορυφαίος σε άμυνα και επίθεση.

ΣΑ: Ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη φάση του γκολ του Κάτσε, γιατί πολύ απλά ήταν... γκολάρα. Στο υπόλοιπο ματς ήταν θεατής.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ήταν από τους παίκτες που τουλάχιστον είχαν μπει από την αρχή στο κλίμα του αγώνα. Από δικό του γύρισμα με το κεφάλι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και σε γενικές γραμμές οι σέντρες του ήταν ξυραφιές προς το φινάλε, χωρίς ωστόσο να έχουν την ανάλογη κατάληξη. Μεταξύ άλλων είχε και το σουτ στο δοκάρι που θα μπορούσε να αλλάξει όλο το ματς.

ΣΙΣΕ: Τα έκανε όλα ο Αφρικανός. Και “έκοβε”, και μπήκε πρώτος στους τσαμπουκάδες που απαιτούνται στο ντέρμπι, και εξαφάνισε τον Μακέντα, και σκόραρε. Στο τελευταίο 15λεπτο είχε γίνει ο τρίτος φορ του Ολυμπιακού και κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Αμυντικά δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, γιατί πολύ απλά ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε τον Ολυμπιακό. Προσπάθησε με τη σειρά του κι εκείνος να βοηθήσει με το μπόι του να σκοράρουν οι “ερυθρόλευκοι” σε κάποια στατική φάση.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Ήταν ένα “μηχανάκι”. Όργωνε την αριστερή πλευρά, στο διάστημα που ο Ολυμπιακός πελαγοδρομούσε, φαινόταν να είναι κάπως πιο ήρεμος από τους υπόλοιπους, ωστόσο, στο τέλος σαν να έμεινε από βενζίνη και οι σέντρες του ήταν κυριολεκτικά στο πουθενά.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ήταν από τις βραδιές που δεν θα θέλει να πολυθυμάται. Μπορεί να είχε σημαντικό ρόλο στην εξουδετέρωση του Κουρμπέλη και του Κάτσε στο πρώτο μέρος, όμως, φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού. Γενικώς δεν πατούσε και πολύ καλά.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Είχε ένα λάθος στο 14' που απέφερε τη φάση του Κάτσε, ωστόσο, σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλός και βοήθησε ακόμη και στο να κυκλοφορήσει την μπάλα ο Ολυμπιακός.

ΝΑΤΧΟ: Ο Ισραηλινός σε ακόμη ένα ματς έδειξε πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό προσπαθούσε να αποτελέσει ξανά τον οργανωτή του Ολυμπιακού μετά και το “Κλ. Βικελίδης”. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε, μιας και δεν ήταν στο 100% και αντικαταστάθηκε.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν τον βόλεψε καθόλου η θέση στα πλάγια που τον χρησιμοποίησε ο Μαρτίνς και δεν του βγήκε καθόλου το παιχνίδι. Ουσιαστικά ξύπνησε το διάστημα που το ματς όδευε προς τη λήξη του και όταν όλος ο Ολυμπιακός είχε βγει μπροστά.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ήταν από τους πιο “ζωντανούς” οργανισμούς από το ξεκίνημα του ματς. Μπορεί να είχε τη χαμένη ευκαιρία στο 38', είχε κι άλλες φάσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Παναθηναϊκός τον αισθάνθηκε για τα καλά.

ΧΑΣΑΝ: Δεν ήταν στα καλύτερά του ο Αιγύπτιος. Μπορεί να τον ταλαιπώρησαν κάποιες σέντρες και για αυτό το λόγο δεν έπιασε καλά τις κεφαλιές, όμως, η γενική του παρουσία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική. Βγήκε γιατί τραυματίστηκε.

ΛΑΖΑΡΟΣ: Ξαναέπαιξε ως φορ, ή μάλλον κάτι σαν φορ, γιατί συνεχώς έβγαινε προς τα έξω για να ζητήσει μπάλα και μετά την είσοδο του Μάνου έπαιξε κάτι σαν δεύτερος επιθετικός. Είχε μία παρουσία σε γενικές γραμμές αρκετά καλή.

ΜΑΝΟΣ: Δεν βοήθησε ο 24χρονος φορ στον βαθμό που θα το ήθελε πρώτα απ' όλα ο ίδιος ο Μαρτίνς. Σίγουρα με την είσοδό του γέμισε η περιοχή του Παναθηναϊκού με ερυθρόλευκα κορμιά, αλλά σίγουρα θα περίμενε περισσότερα ο Μαρτίνς.

ΚΑΜΑΡΑ: Του πιστώνεται το γεγονός ότι από μία δική του έμπνευση ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρα δουλεμένο στην προπόνηση. Βοήθησε αρκετά και στο ανασταλτικό κομμάτι όταν ο Παναθηναϊκός επιχειρούσε να κάνει κάποιες αντεπιθέσεις προς το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ