ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απάντηση των "ερυθρόλευκων" για "παγκόσμιες πρωτοτυπίες"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός απαντά στην ενόχληση που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την παραβίαση του πρωτοκόλλου της Superleague με τις δηλώσεις των προπονητών και τις φωνές για την αλλαγή του Διούδη. Δείτε τι υποστηρίζουν οι "ερυθρόλευκοι".

Από τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν την ενόχλησή τους το βράδυ της Κυριακής (11/11) μετά τη λήξη του ντέρμπι για την παραβίαση του πρωτοκόλλου της Superleague για τις δηλώσεις των προπονητών και τις φωνές των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την αλλαγή του Σωκράτη Διούδη.

Συγκεκριμένα στο "τριφύλλι" ανέφεραν ότι οι γηπεδούχοι παραβίασαν το πρωτόκολλο της Superleague και χωρίς να ειδοποιήσουν τους "πράσινους" και τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, έστειλαν τον Πέδρο Μαρτίνς να μιλήσει πρώτος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ στη φάση του τραυματισμού του Διούδη - παρότι είχε φανεί ότι ο 25χρονος γκολκίπερ είχε χτυπήσει σοβαρά - από τον πάγκο του Ολυμπιακού με προεξάρχοντα τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, αρχικά (και μέχρι να αντιληφθούν τη σοβαρότητα του συμβάντος) φώναζαν για να επισπευσθεί η αλλαγή του τερματοφύλακα.

Οι "ερυθρόλευκοι" απαντούν στις "πράσινες" καταγγελίες για τις "δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες". Αφού τονίζουν ότι δεν ειπώθηκε το παραμικρό παράπονο στην αναχώρηση των φιλοξενούμενων, ενώ υπήρξαν και ευχαριστίες για τη φιλοξενία, εξηγούν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να συσκεφθεί με τους συνεργάτες του και μίλησε πρώτος "για να μην περιμένουν οι δημοσιογράφοι δύο ώρες".

Όσον αφορά στις διαμαρτυρίες υποστηρίζουν ότι έγιναν ενώ ο Σωκράτης Διούδης ήταν στο φορείο, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Κότσαρης, δεν είχε "δεθεί" και δεν είχε βάλει τα γάντια του και χαρακτηρίζουν ως "παγκόσμια πρωτοτυπία" τα "είκοσι λεπτά καθυστερήσεις" που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ