ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνει και Σουντανί

Ολυμπιακός: Παίρνει και Σουντανί

Ο 31χρονος εξτρέμ της Νότιγχαμ, Χιλάλ Σουντανί, έρχεται στην Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι στις 13:25 για να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. (VIDEO)

Και τ' όνομα αυτού, Χιλάλ Σουντανί. Ο 31χρονος εξτρέμ της Νότιγχαμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης, θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 13:25 για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αλγερινός είχε αποκτηθεί από τη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη πέρυσι στις 29 Ιουνίου και το κόστος της μεταγραφής του από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφτανε τα 3.000.000 ευρώ.

Ο Σουντανί γεννήθηκε στο Σιέφ στις 25 Νοεμβρίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας πόλης του. Το 2011 ήλθε στην Ευρώπη για την Γκιμαράες και το 2013 τον απέκτησε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Μετράει 49 συμμετοχές και 22 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σουντανί στην Championship μέτρησε έξι εμφανίσεις και σημείωσε δυο τέρματα με τη φανέλα της Νότιγχαμ, αντιμετωπίζοντας και κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία θέλει ν' αφήσει πίσω του και να κάνει restart.

Σημειώνεται ότι ο Σουντανί δεν έρχεται ως δανεικός από τη Φόρεστ, ενώ να τονιστεί πως είναι 49 φορές διεθνής με την εθνική Αλγερίας, μετρώντας 22 γκολ.

Ακούστε και το ρεπορτάζ του Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ