ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνει εξιτήριο ο Σισέ, επιστρέφει σε 20 μέρες

Ολυμπιακός: Παίρνει εξιτήριο ο Σισέ, επιστρέφει σε 20 μέρες

Τις επόμενες μέρες ο Παπ Αμπού Σισέ θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν θα σημαίνει πως θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Τα νέα για τον στόπερ του Ολυμπιακού, πάντως, είναι καλύτερα.

Για ενδέκατη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο στόπερ του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Τότεναμ δεν ένιωθε καθόλου καλά. Ο γιατρός των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Θέος, έκρινε προς πρέπει να γίνει εισαγωγή στο «Metropolitan». Από εκείνο το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, ο Σισέ παραμένει στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση αναφέρει λοίμωξη αναπνευστικού και το ιατρικό τιμ παρακολουθεί την πορεία του. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο Σισέ είναι κάπως καλύτερα. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αυτό βέβαια, δεν θα σημάνει πως θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο οργανισμός του Σισέ έχει εξασθενήσει και θα πρέπει η επιστροφή του στη δράση να γίνει ομαλά. Εννοείται πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του Σισέ από την πρώτη στιγμή. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συμπαίκτες του, ρωτούν για την κατάστασή του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα και το μήνυμα συμπαράστασης του Καμαρά, με τον οποίο ο Σισέ διατηρεί εξαιρετική σχέση.

Συμπερασματικά, τα νέα είναι καλύτερα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Με μια πρώτη εκτίμηση, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ικανοποιημένοι αν ο Σισέ καταφέρει να μπει στις προπονήσεις στις επόμενες 15-20 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ερυθρός Αστέρας: Ο Ματέο Γκαρσία προλαβαίνει τον Ολυμπιακό
Ομάρ: "Όλοι ξέρουν πόσο θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"
Μαρτίνς: "Αν έκανα αλλαγές και είχαμε ίδιο αποτέλεσμα, πάλι θα υπήρχε κριτική"
Ολυμπιακός: Ο μύθος του "κλειστού" rotation
Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα να μη γίνει Σολδάνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ