ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Παγώνει" του Τράουκο

Ο Τράουκο εκτελεί ένα φάουλ στον αγώνα του Περού με την Ισλανδία το 2018 στις 27 Μαρτίου του 2018.
Ο Τράουκο στον αγώνα του Περού με την Ισλανδία το 2018 AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Το θέμα των ακραίων μπακ εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό, με την περίπτωση του Τράουκο όμως να μένει πιο... πίσω.

Εξέλιξη υπάρχει στο θέμα του αριστερού μπακ για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το θέμα απόκτησης του Τράουκο από τη Σεντ Ετιέν, δείχνει να "παγώνει". Ο Περουβιανός μπακ μπορεί να ήταν εκτός πλάνων του προπονητή του στο τελευταίο φιλικό, αλλά φαίνεται πως η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι και τόσο προχωρημένη.

Ίσως να έχει να κάνει και με τις απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν, να γίνεται ένα παιχνίδι τακτικής, αλλά λόγω και της ιδιαιτερότητας αυτής της μεταγραφικής περιόδου, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Είναι ξεκάθαρο πάντως πως οι Πειραιώτες κινούνται μεταγραφικά για τα καλά, ώστε να είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Εκκρεμεί άλλωστε και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ μέσα στο Σεπτέμβρη θα κληθούν να μπουν -λογικά- στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, αλλά και στα playoffs του Champions League.

AP Photo/Julio Cortez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ