ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάει για Στιλ στη θέση του Γιαννιώτη!

Ολυμπιακός: Πάει για Στιλ στη θέση του Γιαννιώτη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του για την αντικατάσταση του Γιαννιώτη και τον Λουκ Στιλ ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η λίστα με τους υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό ολοένα και μεγαλώνει. Μετά τα ονόματα που ακούστηκαν κυρίως από την αγορά της Πορτογαλίας προστέθηκε ακόμα ένα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία. Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για έναν παλιό μας γνώριμο.

Ο λόγος για τον Λουκ Στιλ, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 34χρονος πια Άγγλος τερματοφύλακας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Καράνκα και έτσι έχει αγωνιστεί πέντε φορές φέτος. Τέσσερις για το Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο κόντρα στην Τσέλσι (5/1), όπου μάλιστα απέκρουσε πέναλτι του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Στιλ μέχρι πριν από 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην Αγγλία για την Μπρίστολ και στη συνέχεια πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην τετραετία του στους πράσινους είχε και καλές και κακές στιγμές, όμως ένα από τα θετικά της περίπτωσης του είναι πως γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ