ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάει για sold out με Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι την Κυριακή (14/4, 19.00) κατάμεστο, καθώς έχουν απομείνει μόλις 1.000 εισιτήρια. Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο Ολυμπιακός - Ξάνθη, στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (14/4, 19.00) την Ξάνθη, για την 28η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι των "ερυθρόλευκων", καθώς οι αγώνες με Λαμία και ΑΕΛ είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν εκτός έδρας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν το "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στους ακρίτες.

Μπορεί η ομάδα να έμεινε μακριά από τον τίτλο, αλλά στην τελευταία... παράσταση για φέτος, οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" θα δώσουν βροντερό παρών στο Φάληρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και την Παρασκευή (12/4) είχαν μείνει μόλις 1.000 εισιτήρια. Αυτά θα διατίθενται και το Σάββατο (13/4) μέχρι εξαντλήσεώς τους, από το διαδίκτυο και από τις 10.00 το πρωί στα εκδοτήρια.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έχει συγκεντρώσει 63 βαθμούς σε 26 παιχνίδια, δίχως να έχει προσμετρηθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό που δεν ολοκληρώθηκε και διεκόπη στο 70', ενώ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν 0-1 μπροστά στο σκορ.

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν γεμάτο ήταν το "Γ. Καραϊσκάκης" και στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της Super League, με τον Ατρόμητο, που είχε λήξει με νικητές τους "ερυθρόλευκους" και μάλιστα με ανατροπή (2-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ