ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Όχι" σε Μαλάτιασπορ και Κασίμπασα για Μεριά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μεριά EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί δύο κρούσεις από τουρκικές ομάδες για τον Γιασίν Μεριά. Τόσο στην Κασίμπασα όσο και στη Μαλάτιασπορ οι "ερυθρόλευκοι" απάντησαν αρνητικά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, παρά τη απουσία του συμπατριώτη του στόπερ, άφησε εκτός αποστολής τον Γιασίν Μεριά για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, που έληξε χωρίς γκολ.

Σαφές δείγμα ότι ο Τυνήσιος είναι πια η έσχατη λύση για το κέντρο των μετόπισθεν. Άλλωστε μετά τις εμφανίσεις του, στον διεθνή κεντρικό αμυντικό έχει μπει πωλητήριο. Πάντως και οι δύο κρούσεις που έγιναν εσχάτως από ομάδες της Τουρκίας είχαν την ίδια κατάληξη.

Τόσο η Μαλάτιασπορ όσο και η Κασίμπασα ζήτησαν τον Μεριά ως δανεικό, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά. Η πειραϊκή ΠΑΕ συζητά μόνο πώληση του 26χρονου (φέρεται να ζητείται το ποσό των 8 εκατ. ευρώ), ή τουλάχιστον τον δανεισμό του αλλά με πολύ υψηλό ενοίκιο (1 εκατ. ευρώ).

Παρεμπιπτόντως, Μαλάτιασπορ και Κασίμπασα συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος. Η πρώτη είναι 9η ύστερα από 18 παιχνίδια, ενώ η δεύτερη 16η (σε θέση υποβιβασμού).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ