ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όχι Μαρτίνς σε αστρονομική πρόταση 2.500.000 ευρώ"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δέχτηκε πρόταση ύψους 2.500.000 ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους από ομάδα της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με την "A Bola". Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε αρνητικά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατέκτησε τίτλο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά δίχως αμφιβολία παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο σε πολλά παιχνίδια, κάτι που σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται στον προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του που επιβεβαιώνονται, δέχτηκε δελεαστική πρόταση 2.500.000 ευρώ ετησίως από ομάδα της Μέσης Ανατολής, ξέχωρα από τα μπόνους. Η απάντηση του 48χρονου; "Όχι!". Ο Μαρτίνς, που δεσμεύεται με συμβόλαιο στους "ερυθρόλευκους" έως το 2020, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση από ομάδα της Αραβίας και να μείνει πιστός στον Ολυμπιακό.

Στόχος του Ίβηρα τεχνικού τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να οδηγήσει τους Πειραιώτες στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ φυσικά σκοπός είναι να γίνει και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Μαρτίνς σε 49 αγώνες με τον Ολυμπιακό τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 34 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση στον κόουτς των ερυθρόλευκων κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η είδηση αυτή "έσκασε" την ημέρα που ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων παικτών, στους Χιλάλ Σουντανί, Μπρούνο, Φιορίν Ντουρμισάι και Ούγκο Κάιπερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Ντουρμισάι και Κάιπερς ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε και Μπρούνο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε Σουντανί ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ