ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Μεριά-Σισέ στο Πλζεν

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Μεριά EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Μεριά θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και τίθεται μαζί με τον Παπ Αμπού Σισέ οριστικά εκτός για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στο Πλζεν (23/7, 20:00), όπου κλειδώνει το δίδυμο Ρούμπεν Σεμέδο - Αβράαμ Παπαδόπουλου.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα περίμενε την επιστροφή του Γιασίν Μεριά από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής - οι υποχρεώσεις της Τυνησίας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης - για να δει εάν θα τον συμπεριλάβει στη λίστα της UEFA για τα ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο 26χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός, για τον οποίον ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση από τη Νάπολι όπως δήλωσε ο ατζέντης του, ενημέρωσε το απόγευμα τους ερυθρόλευκους ότι θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι τίθεται οριστικά εκτός διάθεσης του Πορτογάλου προπονητή για το πρώτο ματς με την ομάδα της Τσεχίας την Τρίτη (23/7, 20:00) στην Ντοοσάν Αρένα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκτός φυσικά είναι και Παπ Αμπού Σισέ καθώς η Σενεγάλη έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης την Παρασκευή στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου. Η δεδομένη απουσία των δύο Αφρικανών ουσιαστικά "κλειδώνει" το κεντρικό αμυντικό δίδυμο τουλάχιστον για το πρώτο ματς, στο Πλζεν.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον 25χρονο Πορτογάλο θερινό μεταγραφικό απόκτημα, Ρούμπεν Σεμέδο, θα είναι το κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων. Η ομάδα του Πειραιά έχει δικαίωμα ν' αλλάξει δύο ονόματα της λίστας - εκτός βρίσκονται τόσο οι Σισέ, Μεριά όσο και ο Σουντανί - την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης.

Την προσεχή Δευτέρα (22/7) δηλαδή, όταν και αναχωρεί η αποστολή. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τελικά στη λίστα έναν εκ των δύο (Σισέ, Μεριά) για να τον έχει για τη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης" (30/7, 21:30) καθώς στο πρώτο ματς δεδομένα θα είναι εκτός αποστολής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ