ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Ο Μακέλι σφυρίζει το ματς στο Φάληρο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το πρώτο ματς των playoffs του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μακέλι, ορίστηκε από την UEFA προκειμένου να σφυρίξει το πρώτο ματς των playoffs του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Πρόκειται για τον ρέφερι που διηύθυνε και το περσινό ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν (2-3), ενώ άλλες τρεις φορές έχει σφυρίξει παιχνίδια των ερυθρολεύκων.

Ο Μακέλι ήταν στο Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 στις 26/2/2015 για τους "32" του Europa League, ενώ δυο χρόνια μετά στις 9/3/2017 ορίστηκε στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1 για τους "16" της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης, στις 22/8/2017 είχε διευθύνει το Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1 για τα playoffs του Champions League.

Βέβαια, τον έχουμε δει δυο φορές σε ελληνικά ματς, αφού ήταν στο Άρης - ΑΕΚ 2-2 στις 24/6/2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 στις 15/7/2020 για τα playoffs του πρωταθλήματος, όπου είχαμε και το θέμα με τα 11 ληγμένα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ