ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ομάρ και Χασάν "τρέχουν" για Αγγλία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αχμέντ Χασάν και Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν εχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους και κάνουν προσπάθεια να προλάβουν την αναμέτρηση με τη Γουλβς στην Αγγλία.

Δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ομόνοια, Ελαμπντελαουί και Χασάν. Αμφότεροι, αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, όταν είχε δοθεί ρεπό στους «ερυθρόλευκους», οι δυο τους πήγαιναν στο Ρέντη για να συνεχίσουν την αποκατάστασή τους. Ο στόχος πλέον, είναι να προλάβουν τη ρεβάνς με τους Γουλβς στην Αγγλία, στις 6 Αυγούστου στο «Μολινό».

Ο Ομάρ βέβαια, είναι πλέον μια περίπτωση πολύπλοκη. Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του με την Γαλατά, ωστόσο θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό με το κεφάλι ψηλά. Ως αρχηγός. Γι’ αυτό θέλει να παίξει στη ρεβάνς με τους Γουλβς και από τη στιγμή που η ομάδα τα καταφέρει, να είναι και στο Final-8. Δεν τίθεται θέμα για το αν είναι επαγγελματίας, το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Απλά ο Μαρτίνς έδωσε χρόνο και στον Γκασπάρ στο τέλος των playoffs, αλλά και στο φιλικό με την Ομόνοια. Και ο στόχος, δεν ήταν άλλος από το να τον έχει σε ρυθμό, αν χρειαστεί να παίξει αυτός.

Ο Χασάν είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Δεν είχε δικαίωμα να παίξει ως τώρα, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα τον δηλώσει για τη συνέχεια. Ο Αιγύπτιος φορ, θυμίζουμε πως είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με τον ΟΦΗ, στα πρώτα λεπτά, σε μια περίεργη κίνησή του να αλλάξει κατεύθυνση με την μπάλα. Περιμένει να είναι εντός λίστας και φυσικά να μπει στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει για την Αγγλία. Ακόμη και αν στραβώσει π.χ. το ματς στο «Μολινό», κάλλιστα μπορεί να είναι μια λύση στην επίθεση στο ενδεχόμενο να πιέζει ο Ολυμπιακός αναζητώντας το γκολ.

Άλλωστε και ο ίδιος, είναι ξεκάθαρος. Θέλει να έρθουν σε συμφωνία ο Ολυμπιακός και η Μπράγκα, ώστε να παραμείνει εδώ και τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, θα είμαστε έτοιμοι με Γουλβς"
Ντάρμπισιρ: "Έχω δει χίλιες φορές το γκολ με την ΑΕΚ κι ακόμη ανατριχιάζω"
Ολυμπιακός: Η Όσιγεκ πήρε το 50% του Ιγκόρ Σίλβα με 500.000 ευρώ
Ο τελικός είναι στις 6 Αυγούστου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ