ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τη φιέστα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (19/7, 20:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Άπαντες παρόντες, μηδενός εξαιρουμένου, στον Ολυμπιακό για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στη Super League 1 με την ΑΕΚ (19/7, 20:00). Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου 18 Ιουλίου, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει της μονομαχίας με την Ένωση, συμπεριλαμβάνοντας τριάντα ποδοσφαιριστές σε αυτή.

Το "παρών" μάλιστα δίνουν κι οι παίκτες που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αγωνιστούν, λόγω τραυματισμού, όπως ο Χιλέλ Σουντανί και ο Αχμέντ Χασάν.

Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τη φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει ΑΕΚ: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ