ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν Λάζαρο και όχι Γκερέρο

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Λάζαρος, Γκερέρο EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκερέρο αναμένεται να είναι στην αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όχι όμως και στο αρχικό σχήμα. Ο Χριστοδουλόπουλος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στα... τελειώματα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (25/11, 19.00), τότε ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει καταλήξει για τον «εκλεκτό» στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον οποίο έγινε μία δοκιμή στην προπόνηση ως φορ, έχοντας μάλιστα τους Ναουέλ και Ποντένσε στα δύο άκρα. Φυσικά ο Φορτούνης θα είναι στον κλασικό γνωστό του ρόλο.

Ο δε Γκερέρο που έκανε τεράστια προσπάθεια για να δώσει το «παρών» στο Περιστέρι, αναμένεται να είναι τουλάχιστον στη 18άδα, έτσι ώστε αν χρειαστεί να μπει στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει και χρόνο συμμετοχής ενόψει και του αγώνα με την Μπέτις στην Σεβίλλη όπου αναμένεται να παίξει βασικός.

Ο Μαρτίνς λοιπόν μοιάζει να έχει πάρει τις αποφάσεις του σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης και την τριάδα που θα πλαισιώνει τον Λάζαρο. Ουσιαστικά το μεγάλο ερωτηματικό θα αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στα χαφ.

Να θυμίσουμε ότι στα προηγούμενα δύο ματς πρωταθλήματος με Άρη και Παναθηναϊκό ο Μαρτίνς επέλεξε δίδυμο τους Γκιλιέρμε – Μπουχαλάκη, έχοντας τον Καμαρά εκτός 11άδας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ