ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς με τη Γουλβς

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο η ημερομηνία όσο γήπεδο διεξαγωγής της ρεβάνς ανάμεσα στη Γουλβς και τον Ολυμπιακό είναι ανοιχτά καθώς η UEFA δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση.

Στις 12 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τους Γουλβς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κεκλεισμένων των θυρών, ήρθε ισόπαλος 1-1 για τη φάση των «16» του Europa League και στην… κάβα, έχει μείνει η ρεβάνς.

Συνέβησαν πολλά. Αν γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω, θα θυμηθεί τις διαμαρτυρίες των φίλων του Ολυμπιακού για το ότι το ματς μετά από την απόφαση κυβέρνησης και UEFA, θα γινόταν χωρίς κόσμο. Και τότε, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι οι "Λύκοι" θα έχουν το πλεονέκτημα με τη ρεβάνς να γίνεται στην έδρα τους, αλλά και με γεμάτο γήπεδο. Διαψεύστηκαν. Ο κορονοϊός… πρόλαβε άπαντες και έτσι, εκκρεμεί ακόμη η ρεβάνς.

Αυτή τη στιγμή, όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά στο δεύτερο παιχνίδι. Η UEFA έχει ξεκαθαρίσει πως οι διοργανώσεις της θα ολοκληρωθούν, ζητά να γίνει το ίδιο και με τα πρωταθλήματα σε κάθε χώρα και έτσι, στον Ολυμπιακό εν αναμονή και των play-offs, έχουν στην άκρη του μυαλού τους και τη ρεβάνς με τους Γουλβς.

Ένα πρώτο σενάριο ήθελε αυτό το ματς να πηγαίνει για 6 Αυγούστου, μετά για 15 του ίδιου μήνα. Τώρα, η νέα ημερομηνία που διαρρέεται είναι 12 Αυγούστου, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Όπως ανοιχτό είναι και το θέμα με το γήπεδο. Ένα σενάριο, θέλει τη ρεβάνς να γίνεται εκτός Αγγλίας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό εκεί. Άλλωστε το Γουλβερχάμπτον, η πόλη που παίζουν οι Γουλβς, ήταν από τις πρώτες που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό.

Στον Ολυμπιακό, θα περιμένουν τις εξελίξεις. Τίποτα δεν εξαρτάται από τους «ερυθρόλευκους», η UEFA θα αποφασίσει και για την ημερομηνία και για το γήπεδο. Η κατάσταση στην Ελλάδα δείχνει καλύτερη, αλλά είναι προφανές ότι η κατάσταση στην Αγγλία θα δείξει το δρόμο για τη ρεβάνς με τους Άγγλους.

Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό ο στόχος θα είναι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ