ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Βρετανοί στέλνουν τον Τιάγκο Σίλβα στους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Οι Βρετανοί στέλνουν τον Τιάγκο Σίλβα στους ερυθρόλευκους

Βρετανικά ΜΜΕ στέλνουν τον Τιάγκο Σίλβα από την Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό και μάλιστα θεωρούν την υπόθεση του 27χρονου Πορτογάλου μέσου ως τελειωμένη.

Το Sport24.gr αποκάλυψε στα μέσα Αυγούστου (17/8) τη σοβαρή υποψηφιότητα του Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Τώρα έρχονται δημοσιεύματα από την Αγγλία να επαναφέρουν την περίπτωσή του στο προσκήνιο.

Μάλιστα, θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη τονίζοντας πως όταν αποθερεπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Τιάγκο Σίλβα φέτος έπαιξε συνολικά σε 47 ματς με συγκομιδή 4 γκολ και 4 ασίστ. Αγωνίζεται σε όλες σχεδόν τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Για την ακρίβεια παίζει και στις τρεις θέσεις του άξονα (6, 8 και 10), αλλά και ως αριστερός χαφ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική. Με απλά λόγια από πλευράς ποιότητας με τη μπάλα θυμίζει... Γκιλιέρμε, αλλά από πλευράς ταχύτητας και γρήγορης επιλογής μοιάζει περισσότερο με τον Καμαρά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ