ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι οψιόν στα συμβόλαια των Γκερέρο, Μεριά

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr παρουσιάζει τις οψιόν που θα πρέπει να καταβάλλουν οι Λεγκανές και Κασίμπασα, αν θέλουν το καλοκαίρι να αγοράσουν από τον Ολυμπιακό τους Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Γιασίν Μεριά.

Την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έφυγαν από τον Ολυμπιακό ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Γιασίν Μεριά. Ήταν 31 Ιανουαρίου όταν η Λεγκανές επισημοποιούσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού και η Κασίμπασα εκείνη του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού. Αμφότεροι παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού.

Δανεικός έφυγε και ο Λεονάρντο Κούτρης, στη Μαγιόρκα, αλλά όπως διαβάσατε στο συμβόλαιό του δεν προβλέφθηκε οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Δεν συνέβη το ίδιο με τον Γκερέρο και τον Μεριά. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι αν η Λεγκανές θελήσει να αγοράσει τον Γκερέρο, τότε μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό το ποσό των 2.500.000€. Η οψιόν δεν είναι υποχρεωτική.

Αν βέβαια ο 29χρονος φορ από το Τολέδο πραγματοποιήσει μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις και σημειώσει κρίσιμα γκολ για την ομάδα της Μαδρίτης, που παλεύει για την παραμονή στην Primera Division, τότε δεν αποκλείεται να μπει στη διαδικασία να δώσει το συμφωνηθέν ποσό στους "ερυθρόλευκους". Παρεμπιπτόντως, το συμβόλαιο του Γκερέρο στον Ολυμπιακό λήγει το 2021.

Όσο για τον Γιασίν Μεριά; Η οψιόν αγοράς έφτασε τα 5.000.000€. Και η Κασίμπασα είναι ομάδα που μάχεται να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Είναι βέβαιο πως αν υποβιβαστεί δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τον Τυνήσιο. Ακόμα και αν τα καταφέρει θα είναι δύσκολο, αφού την οψιόν δεν τη λες και μικρή. Υπενθυμίζεται ότι προτού ο Ολυμπιακός πει το "ναι" στην Κασίμπασα, ζητούσε 8 εκατ. ευρώ από τις ομάδες που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν τον 26χρονο στόπερ. Τα δεδομένα βέβαια διαφοροποιήθηκαν λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, αφού η αποχώρησή του ήταν η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Χωρίς οψιόν το συμβόλαιο του Κούτρη στη Μαγιόρκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ