ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι κρίσιμες ώρες στην υπόθεση Τσιμίκα

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H φωτιά που άναψε με τον Κώστα Τσιμίκα και γιατί είναι ο πιθανότερος να πωληθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Το ενδιαφέρον της Νάπολι, η... σφήνα της Αταλάντα και η φημολογία για Ισπανία.

Το όνομά του παίζει εδώ και αρκετό καιρό σε πολλά δημοσιεύματα του εξωτερικού. Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, την ώρα που η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ημερολογιακά, βρίσκεται ακριβώς στη μέση της.

Ο Κώστας Τσιμίκας, χθες παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπαικτών του από τα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αρκετοί οπαδοί των ερυθρολεύκων φωτογραφήθηκαν μαζί του, τον ρωτούσαν και τι γίνεται με την περίπτωσή του, με τον αριστερό μπακ των Πειραιωτών ωστόσο, να μη δίνει στίγμα.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα και ειδικότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Μεσσήνιων, Βασίλης Βούζας, προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Πως μετά από συνομιλία του με τον Τσιμίκα, ο τελευταίος είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού…

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ

Η Νάπολι, δείχνει να είναι ο επικρατέστερος προορισμός για τον Τσιμίκα. Το ενδιαφέρον της υπάρχει εδώ και καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει και μια πρώτη πρόταση η οποία φυσικά δεν κάλυπτε τους ερυθρόλευκους.

Αυτή δεν φαίνεται να ξεπερνούσε τα 7 εκατ. ευρώ, με τους ερυθρόλευκους να ζητούν τουλάχιστον τα διπλάσια. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία που θέλει τους Ιταλούς να ανεβαίνουν κοντά στα 13 εκατ. ευρώ και γι’ αυτό να είναι κοντά στην απόκτησή του.

Η… ΣΦΗΝΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Την Τετάρτη (15/1) βράδυ, οι Ιταλοί αποκάλυψαν πως η Νάπολι δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Τσιμίκα. Επισήμαναν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Αταλάντα που θυμίζουμε πως είχε έρθει στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει σε αγώνα του Ολυμπιακού τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της Αταλάντα, θα φανεί άμεσα, αφού οι επόμενες ώρες φαίνονται πολύ καθοριστικές για την υπόθεση του διεθνή αριστερού μπακ.

ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ

Το να μη συνεχίσει στην Ιταλία ο Τσιμίκας, φαντάζει με έκπληξη αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πάντως και μια φημολογία, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει στα χέρια του τις επόμενες ώρες πρόταση από ισπανικό σύλλογο. Από ομάδα που έχει ολοκληρωμένη άποψη για τους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτό γιατί είχε τσεκάρει σχετικά πρόσφατα τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Τσιμίκας αρέσει, είναι λογικό. Έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν, παίζει συνεχόμενα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία, αλλά και να συνεχίζει στην Ευρώπη.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ", ΑΛΛΑ…

Από το περιβάλλον του Κώστα Τσιμίκα, δεν δίνεται στίγμα. Ο προπονητής της Καλαμάτας, Βασίλης Βούζας, που γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, είναι αυτός που έδειξε εξελίξεις. Η αλήθεια είναι πως όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν αφήνει αδιάφορο τον ποδοσφαιριστή. Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, σίγουρα τον έλκει, τον ιντριγκάρει. Προφανώς και γιατί εκτός της εξαιρετικής πρότασης στον Ολυμπιακό, θα υπάρξει και μια ανάλογη στις αποδοχές του, στο νέο συμβόλαιο που μπορεί να υπογράψει στην επόμενη ομάδα του.

Ο Τσιμίκας και να μη γίνει η μεταγραφή, δεν θα χαλαστεί. Κάθε άλλο. Προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, αυτό τον νοιάζει και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα μέχρι στιγμής, για να πει κάποιος ότι έχει… χαθεί το μυαλό του. Είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, το επιβεβαιώνει σε κάθε ματς. Ωστόσο, οι επόμενες ώρες είναι όντως κρίσιμες για τον Έλληνα αμυντικό που κερδίζει ένα μεγάλο στοίχημα στην καριέρα του, να καταφέρει το όνομά του να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον καλών ομάδων από το εξωτερικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ