ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί συντηρούν το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για Σα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Ζοζέ Σα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού την τελευταία διετία και το γεγονός αυτό τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο της Ατλέτικο, σύμφωνα με την "As".

Ο Ζοζέ Σα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα συνεχίζει με τους Πειραιώτες στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ωστόσο να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Εκείνη πάντως που ξεχωρίζει είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν πως οι ροχιμπλάνκος παρακολουθούν τον Πορτογάλο διεθνή τερματοφύλακα και την μαδριλένικη " As" να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου πορτιέρε σε περίπτωση αποχώρησης του Όμπλακ.

Σε περίπτωση βέβαια που το ενδιαφέρον για τον Σα γίνει πιο ουσιαστικό και φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, υπάρχει έτοιμο το Plan B, με το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σούμπασιτς φέρεται να προτάθηκε στον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει εδώ και καιρό στο Sport24.gr, και είναι μια υπόθεση που θα μελετηθεί υπό προϋποθέσεις, με το ετήσιο κασέ του πάντως στην ομάδα του Πριγκιπάτου να ήταν πάνω από 1.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ