ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Οι έντεκα του Μαρτίνς κόντρα στη Λαμία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του, σε σχέση με τη Μίλαν, παρατάσσεται ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Νάτχο, Φετφατζίδης, Φορτούνης και Γκερέρο η επιθετική τριάδα. Όλες οι επιλογές του Μαρτίνς.

Στην πραγματικότητα της Super League, μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν, προσγειώνεται ο Ολυμπιακός καθώς υποδέχεται τη Λαμία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αντιμετωπίζει λειψανδρία στους ακραίους κυνηγούς αφού δεν έχει στη διάθεση του τους Ποντένσε (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής), Ναουέλ και Χριστοδουλόπουλο (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι).

Σα, Ελαμπντελαουί, Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης, Φορτούνης και Γκερέρο, είναι οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για την αποψινή αναμέτρηση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Φορτούνη θα αγωνιστεί στα άκρα ή θα είναι σε θέση σέντερ φορ, με τον Γκερέρο να πηγαίνει στο ένα φτερό της επίθεσης. Σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Νάτχο, με τους Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε στα νώτα του. Μοναδική αλλαγή στην άμυνα σε σχέση με τη Μίλαν, αυτή με τον Ρόντερικ να παίρνει τη θέση του Βούκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ