ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι 14 δανεικοί της σεζόν '19 - '20

Ολυμπιακός: Οι 14 δανεικοί της σεζόν '19 - '20

Ο Ολυμπιακός της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 διαθέτει 29 παίκτες στο ρόστερ. Άλλοι 14, ορισμένοι εκ των οποίων αποκτήθηκαν φέτος με μεταγραφή, δόθηκαν δανεικοί. Το Sport24.gr παρουσιάζει τη σχετική λίστα.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν '19 -' 20 αριθμεί 29 ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε σε αυτούς που υπολογίζονται, αυτούς που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Δεν ξέρουμε αν ο αριθμός σας φαίνεται μικρός ή μεγάλος, σκεφτείτε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν παραχωρήσει και 14 παίκτες δανεικούς.

Ορισμένοι από αυτούς τους 14 αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε και κρίθηκε προτιμότερο να δοθούν σε άλλες ομάδες για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Το συνηθίζει αυτό ο Ολυμπιακός, ειδικά σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι νεαροί σε ηλικία. Όπως έγινε για παράδειγμα πέρυσι με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε το 2018, έμεινε στη Ραντνίτσκι και ήρθε ένα χρόνο μετά με "γεμάτη" σεζόν.

Η πειραϊκή ΠΑΕ απέκτησε το καλοκαίρι τους Φιορίν Ντουρμισάι, Ούγκο Κάιπερς, Μάριο Σιαμπάνη, Νέμανια Νίκολιτς και Φοντέ Καμαρά (φωτ.). Από αυτούς, μόνο οι Σιαμπάνης και Κάιπερς υπέγραψαν ως ελεύθεροι, οι άλλοι αποτέλεσαν μεταγραφές, δόθηκαν χρήματα για να αποκτηθούν. Από τους 14 δανεικούς, οι τέσσερις εξ' αυτών έχουν δοθεί σε ομάδες της Super League. Όλοι οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν εκτός των συνόρων σε επτά διαφορετικές χώρες: Σερβία, Αγγλία, Γαλλία, Κροατία, Βέλγιο, Ολλανδία και Αργεντινή.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Η λίστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ο Μπρούνο, για παράδειγμα, βρέθηκε σε συζητήσεις με τη Νυρεμβέργη, αλλά τελικά θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Νταμίρ Κάναντι θεωρούσε ότι ο Βραζιλιάνος θα τον βοηθήσει πολύ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά ότι ο 25χρονος θα είναι χρήσιμος κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς έχει τη δυνατότητα να παίξει όχι μόνο ως εξτρέμ, αλλά και στη θέση "8".

Ένας ακόμη παίκτης που θα λογιζόταν τώρα ως δανεικός είναι ο Ιωάννης Κωστή. Ο 19χρονος Κύπριος είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό, αλλά η Νέα Σαλαμίνα υποστήριξε ότι απάντησε "όχι" στους "ερυθρόλευκους", κυρίως για τα μπόνους συμμετοχών του διεθνούς αμυντικού χαφ. Δεν αποκλείεται, πάντως, αργά ή γρήγορα να διαφοροποιηθεί η κατάσταση και ο Κωστή να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τη λίστα με τους δανεικούς:

ΟΝΟΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΟΣΦΠ
Φράνκο Σολδάνο (24) Αργεντινή επιθετικός Μπόκα 2023
Μάριος Βρουσάι (20) Ελλάδα επιθετικός Βίλεμ 2021
Γιάννης Μασούρας (22) Ελλάδα δεξιός μπακ Πανιώνιος 2023
Φιορίν Ντουρμισάι (22) Ελλάδα επιθετικός Μπέβερεν 2022
Ιγκόρ Σίλβα (22) Βραζιλία δεξιός μπακ Όσιγιεκ 2022
Θαν. Ανδρούτσος (22) Ελλάδα χαφ Ατρόμητος 2021
Δημήτρης Μάνος (24) Ελλάδα επιθετικός ΟΦΗ 2021
Αμπντουλ. Κεϊτά (25) Μάλι χαφ Αζαξιό 2023
Γιώργος Μανθάτης (22) Ελλάδα εξτρέμ Ανόρθωση 2021
Ούγκο Κάιπερς (22) Βέλγιο επιθετικός Αζαξιό 2023
Μάριος Σιαμπάνης (19) Ελλάδα τερματοφύλακας Νότιγχαμ 2023
Στεφ. Ευαγγέλου (21) Ελλάδα στόπερ Πανιώνιος 2021
Νέμανια Νίκολιτς (18) Βοσνία δεξιός μπακ Ραντνίτσκι 2023
Φοντέ Καμαρά (21) Γουϊνέα αριστερός μπακ Γκ. Αζαξιό 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η αποθήκη οπλισμού
Νέα Σαλαμίνα: "Χάλασε η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό"
Ολυμπιακός: Τέλος ο Βούκοβιτς
Ολυμπιακός: Προπόνηση με νέους και εννέα απουσίες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ