ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χασάν συνδύασε το χατ τρικ με την επιστροφή στην Εθνική Αιγύπτου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χασάν, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αχμέντ Χασάν επιστρέφει στην εθνική Αιγύπτου με τον Χαβιέ Αγκίρε να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για τα ματς που θα διεξαχθούν στα τέλη Μαρτίου κόντρα σε Νίγηρα και Νιγηρία.

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στον Ολυμπιακό διανύει τον τελευταίο μήνα ο Αχμέντ Χασάν ο οποίος έχει αφήσει πίσω του κάποιους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στην αρχή της σεζόν και πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος και μάλιστα σκοράρει ακατάπαυστα έχοντας οκτώ γκολ μέσα στο 2019 και 7 τον Φεβρουάριο.

Την Δευτέρα ο Χασάν πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ, κόντρα στον ΟΦΗ, μετά από 4,5 χρόνια και ήταν χαρούμενος ενώ μάλιστα πήρε σπίτι του και τη μπάλα του αγώνα. Μια μέρα αργότερα η χαρά του διπλασιάστηκε βλέποντας το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του Χαβιέ Αγκίρε για τα δυο ματς της Αιγύπτου στα τέλη Μαρτίου.

Αρχικά η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει τον Νίγηρα, στις 23/3, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνικών Αφρικής του 2019 ενώ τρεις μέρες αργότερα η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Νιγηρία.

Ο Χασάν σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς των Αιγυπτίων θα πρέπει να βρίσκεται στις 18 Μαρτίου στην αποστολή η οποία θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία για αυτά τα δυο ματς.

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Αγκίρε αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Σαλάχ στην αποστολή δίνοντας του ανάσες ενόψει της συνέχειας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ