ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χαϊραντίνοβιτς απάντησε αινιγματικά για τα μεταγραφικά σενάρια

Ολυμπιακός: Ο Χαϊραντίνοβιτς απάντησε αινιγματικά για τα μεταγραφικά σενάρια

Ο Χάρις Χαϊραντίνοβιτς φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, όμως ερίζουν και άλλες ομάδες για την απόκτησή του. Τι απάντησε ο ίδιος για όλα τα σενάρια σε συνέντευξή του.

Στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού μπήκε με ξένα δημοσιεύματα στις 27 Δεκεμβρίου ο Χάρις Χαϊραντίνοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Όσιγιεκ και υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος κατάγεται από τη Βοσνία και ήδη έχει δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Σε ηλικία 20 ετών πήρε μεταγραφή για τη Γάνδη όπου έμεινε για δύο χρόνια και ακολούθησε το πέρασμα του από τη γερμανική, Χάουγκεσουντ και την κροατική, Όσιγιεκ.

Με τη φανέλα της ομάδας από την Κροατία έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του αφού σε 45 συμμετοχές μετρά 16 τέρματα. Ο Χαϊραντίνοβιτς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι όσο και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο ίδιος μίλησε για αρκετά θέματα στην ιστοσελίδα "sport.novi.ba" και φυσικά αναφέρθηκε στο μέλλον του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πέντε ομάδες κοιτάζουν την περίπτωσή του και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως έχει ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, για τον Χαϊραντίνοβιτς ενδιαφέρονται -πέρα από τον Ολυμπιακό- οι Στουτγκάρδη, Χετάφε, Ρεν και Αμιέν, με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 με τους Κροάτες, αλλά να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, αν και δηλώνει ικανοποιημένος στη νυν ομάδα του.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και των υπόλοιπων ομάδων, υποστήριξε πως "στην Ελλάδα συναντάς γήπεδα με υπέροχη ατμόσφαιρα και η Γαλλία είναι εξαιρετική για νέους παίκτες όπως και εγώ, που θέλουν να δουλέψουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Στην Primera παίζεται φανταστικό ποδόσφαιρο που το προτιμώ, ενώ η Bundesliga και η γερμανική πειθαρχία και το πνεύμα μάχης σίγουρα θα με καλωσόριζε επίσης".

Πάντως, τόνισε πως "δεν ενδιαφέρομαι για μεταγραφικά ζητήματα και παραμένω προσηλωμένος στην προπόνησή μου, ξέροντας το τι μπορώ να βγάλω στο γήπεδο. Είμαι πεπεισμένος πως μόνο αν μείνω αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω και βελτιώσω το παιχνίδι μου, θα έρθουν τελικά προτάσεις από κλαμπ της ευρωπαϊκής ελίτ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ